Pe bon era incasata de 4 ori acea ciocolata....stiu ca am fost fraierit intr-un fel,dar am considerat m-ai bine sa platesc decat sa chem,e politia....,insa nu am primit o copie dupa acel bon....asta e problema mea ...asa ca nu stiu de ce....?
Cam asta e situatia
Poate imi raspundeti cand aveti timp
Nu,nu stiu care e pedepasa si consecintele dar ,banuiesc ca nu sunt prea" moi " nu? Dar ideea e ca se poate ca pers sa fie rau intentionata si sa nu imi fi dat bon pentru ca vrea sa imi insceneze ceva, sau....sunt paranoic deja...?
Sa inteleg ca atunci ca nu prea am de ce sa imi fac griji.Adica statistic vorbind, stiu ca legal trebhie chemata politia, dar avnd in vedere ca am platit de 4 ori m-ai mult ........care ar fi procentajul sa apara complicatii?
Si de ce nu am primit bon, caci....am platit mi-a zis ca se arunca totul....la gunoi si ramane acolo?
Am furat si eu o ciocolata din supermarket ca,na imi era pofta . la iesire am fost oprit de agentii de paza, dus intr-o camera unde a veni o persoana angajata a acelui supermarket si mi-a spus ca pentru a nu chema politia sa platesc contravaloarea .Am pltit plus de 4 ori contravaloarea.Am platit dar nu am primit bon si....nu stiu acum ce va urma. Daca pot avea incredere in cuvantul lui. Adica am pltit si mi-a spus ca "ramane" acolol ce am facut. Ideea e ca nu a m-ai chemat politia.
Ma puteti ajuta cu un sfat sau o parere?
Multumesc