avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt de ciocolata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt de ciocolata

Am furat si eu o ciocolata din supermarket ca,na imi era pofta . la iesire am fost oprit de agentii de paza, dus intr-o camera unde a veni o persoana angajata a acelui supermarket si mi-a spus ca pentru a nu chema politia sa platesc contravaloarea .Am pltit plus de 4 ori contravaloarea.Am platit dar nu am primit bon si....nu stiu acum ce va urma. Daca pot avea incredere in cuvantul lui. Adica am pltit si mi-a spus ca "ramane" acolol ce am facut. Ideea e ca nu a m-ai chemat politia.
Ma puteti ajuta cu un sfat sau o parere?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2011
tdrs, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Stan , Avocat 22:24, 8 Martie 2011
]
in termen de 2 luni poate face plangere insa daca nu a facut atunci e posibil sa nu mai faca nici lor nu le este usor sa dea declaratii si sa/si piarda timpul la politia /parchet
Sa inteleg ca atunci ca nu prea am de ce sa imi fac griji.Adica statistic vorbind, stiu ca legal trebhie chemata politia, dar avnd in vedere ca am platit de 4 ori m-ai mult ........care ar fi procentajul sa apara complicatii?
Si de ce nu am primit bon, caci....am platit mi-a zis ca se arunca totul....la gunoi si ramane acolo?
putin probabil sa faca plingere, ar fi chemat politia daca ar fi avut o asemenea intentie.

stiti care este pedeapsa ptr furt calificat?
Nu,nu stiu care e pedepasa si consecintele dar ,banuiesc ca nu sunt prea" moi " nu? Dar ideea e ca se poate ca pers sa fie rau intentionata si sa nu imi fi dat bon pentru ca vrea sa imi insceneze ceva, sau....sunt paranoic deja...?
Din moment ce ati achitat nu vor mai chema politia.
Dupa parerea mea este nelegal modul in care s-a procedat intrucat nu aveati obligatia de a plati de 4 ori ciocolata.
Pe bon ce scrie?

Alte discuții în legătură

Nelamurire clau77 clau77 Am fost prins la un supermarket luand ceva fara sa platesc si cei de la paza m-au pus sa platesc produsele de 5 ori . Este legal ? Ar fi in interesul lor sa ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket ContSters159828 ContSters159828 acum 2 luni ca multa parere de rau si rusine marturisesc ca am incercat sa fur dintr-un supermarket un sampon in valoare de 12 ron. la casa am platit celelalte ... (vezi toată discuția)
Cum pot proceda ca sa scap de dosar penal, resultat dintr-o intamplare nefericita mircea2014 mircea2014 Buna ziua, Va spun de la inceput ca stiu cam am gresit si am recunoscut de la inceput ca am gresit, dar ieri am avut o zi deloc buna. Pe scurt, pe ... (vezi toată discuția)