Nu ma pricep foarte mult la lucrurile astea si imi cer scuze dk nu m-am facut inteleasa...deci dosarul este trimis in judecata si judecatoria i-a mentinut starea de arest pt 60 de zile...pt aceasta solutie am facut recurs si acesta a fost la curtea de apel iar in solutia de la curtea de apel spune k este nefondat recursul si ii mentine starea de arest.intrebarea mea era daca poate instanta unde a fost recursul sa ii mai dea alte 60 de zile in afara de cele date judecatorie?
Prietenul meu este arestat si judecatoria i-a mentinut mandatul pt inca 60 zile,noi am facut recurs iar solutia la recurs a fost acesta:
"Solutie: Respinge ca nefondat recursul declarat de inculpatul,.... Admite recursurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea... Casează sentinţa penală atacată şi trimite cauza spre rejudecare la aceiaşi instanţă. Menţine arestarea preventivă a inculpatului.... "
intrebarea mea este:poate instanta de rescurs sa ii mai dea alte 60 de zile din moment ce in solutie scrie ca ii mentine starea de arest?