avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Activitate ilie50

Activitate ilie50

Multumesc. La politie as putea totusi sa ma interesez daca s-a cerut cazierul rutier, eventual? Sau - pentru ca i-as stresa - imi bat singur cuie in talpi? ... Macar sa stiu: la deal sau la vale? Asteptarea este cea mai rea pedeapsa ... atunci cand realizezi prea tarziu cata nevoie ai de permisul pe care l-ai dat "de buna-voie"
Buna ziua. Cat poate dura intocmirea dosarului penal de catre politie? Fapte: in data de 11 decembrie 2010 am fost oprit de o patrula (nu de rutier), verificat si i-au chemat pe cei de la rutier cu etilotestul. a iesit 0.73. Mi s-au recoltat si probele biologice -2. Deoarece totul s-a produs sambata noaptea, am achitat probele in cursul saptamanii urmatoare. Mi s-a eliberat dovada fara drept de circulastie. Sambata noaptea, la recoltarea probelor, am declarat medicului examinator ca am baut 2 beri si ca iau medicamente pentru diabet si de tensiune. La politie nu am semnat niciun proces verbal, nicio declaratie-nimic. La ceva timp dupa achitarea probelor, am reusit sa aflu - neoficial - ca rezultatele sunt 1.2 cu 1.0. Intrebare 1: CUM POT AFLA OFICIAL REZULTATUL ALCOOLEMIEI? De ce nu mi se poate elibera o copie a buletinului de analiza? Intrebare 2: CAT DUREAZA PANA LA TRIMITEREA DOSARULUI LA PARCHET? Peste cateva zile se implinesc 3 luni de cand s-au intamplat acestea si nu am mai primit nici un semn de nicaieri. Un avocat mi-a spus sa nu ma interesez la politie de dosar, ca as face mai rau. Ce ma sfatuitisa fac? Sa mai astept? sa ma duc la politie? la parchet?