Ba din contra am o copie a contractului de colaborare semnat cu ei,si am fost si la OPC,dar mi s-a zis ca nu e de competenta lor sa se ocupe de situatiile astea si m-au trimis la ITM...dar acolo cica tot nu e de competenta lor ca cica nu am avut contract de munca semnat cu RDS.
Deci dupa cum zicea cineva mai sus singura solutie e o actiune in instanta!
By the way...nici acuma nu am primit banii!
Am o anumita situatie cu o asa numita firma de telecomunicatii.
Am lucrat la ei sub contract de colaborare ca Junior Sales incepand din luna mai 2010.Mi s-a explicat ca banii (comisioanele) le voi primi dupa doua luni de la data prestarii serviciilor,adica ce castigam in luna mai aveam de primit in luna iulie,ceea ce nu s-a intamplat am primit in aug.In fine am tacut din gura,dar situatiile astea s-au tot repetat.
Ceea ce ma doare cel mai tare este ca eu am de primit niste bani de pe luna noiembrie iar noi acuma suntem in martie.
Eu din decembrie nu mai lucrez la ei,dar nu asta este cauza pt care nu mai primesc banii,fiind mai multi fosti colegi de ai mei in aceeasi situatie.De fiecare data cand cer niste explicatii sau efectiv cer banii pt care am muncit si ei imi sunt datori mi se da acelasi raspuns:Nu esti singurul in situatia asta,gandeste-te ca mai sunt si altii,imi pare rau nu te pot ajuta,in cel mai scurt timp vei primii banii.
Au trecut 4 luni si mie unu imi vine sa la dau foc la sediu.
Intrebarea mea este ce pot face in situatia asta,cui ma pot adresa?
ITM rezolva ceva,sau e doar praf in ochi?