Multumesc pt. raspuns . El este proprietarul conductei deja existenta . Eu am fost de acord sa platesc ce suma mi-ar cere , dar nu am fost de acord cu impunerea cumpararii plafornierelor..etc .
Buna ziua .
Am o mica problema . Am apartament si doresc sa fac bransarea la gaze . De la asociatie am fost informat ca va trebui sa obtin semnatura presedintelui de asociatie pentru a putea face demersurile pentru a achita o taxa pentru respectivul proiect de gaze ( nu stiu daca ma exprim bine ) care a fost instalat in fata blocului . Am fost de acord , am contactat presedintele asociatiei iar el imi impune sa cumpar plafoniere cu senzori , becuri si mai stiu eu ce pentru a putea obtine semnatura lui . Este normal asa ceva ? tin sa precizez ca acest apartament nu a fost in proprietatea mea cand a fost facut proiectul de gaze ...etc . Cum pot proceda in aceasta situatie >?
Eu am fost de acord sa platesc o anumita "taxa" chiar daca nu am avut nici o calitate de proprietar in momentul in care sa facut acel proiect . Chiar sunt obligat sa platesc pana la urma ? E corect ceea ce el face ?
Stima !
Va mult pentru informatiile acordate . Cred ca am rezolvat .. Demisia si o cerere scrisa in dublu exemplar ,una catre fisc cu toate informatiile si deciziile mele ( ma trezisesem acasa cu domnii de la fisc precum , anumite probleme si pe motiv ca asociatul unic e de negasit ) explicatii prin care incerc sa demonstrez ca nu mai am nici un fel de legatura cu firma . Sper ca pe viitor sa nu mai am surprize . O zi buna . Multumesc inca o data .
As dori cateva informatii daca imi puteti spune ...
Sunt Administrator la un S.R.L. ... de cateva luni nu am mai avut nici o treaba cu firma ... Asociatul unic e de negasit ... cum pot faca sa imi dau demisia .. :(( chiar nu stiu ce sa mai fac ... nu gasesc asociatul unic , nu am cum sa dau de el , sediul unde era firma am intles ca nu mai are legatura cu acel asociat .... ce ma sfatuiti sa fac ....ce probleme pot intampina .... !
va multumesc ..