avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate AlexandraTudorica

Activitate AlexandraTudorica

Ca intotdeauna, se va spune ca "s-a gresit"! ;)))))
Răspuns la discuția Prevederi CCMN 2011
rosu gheorghe a scris:

Nu aveti contract colectiv de munca la nivel de unitate sau la nivel de ramura?
Din ce ramura a economiei nationale face parte angajatorul dumneavoastra, conform codului CAEN al activitatii sale principale declarate?

Conform CAEN 50 as dori sa stiu, adica pentru Transport si depozitare (Transport pe apa). Multumesc frumos!
freeelis a scris:

AlexandraTudorica a scris:

Lamuriti-ma si pe mine daca pot beneficia de acest ajutor de nastere in cazul in care domeniul de activitate cuprinde servicii de transport maritim, aerian etc. Incerc sa aflu un raspuns de 2 luni de zile referitor la acest subiect.
Multumesc din suflet ;)

:offtopic: Interventie moderator
Ati mai postat aceasta problema pe topicurile de mai jos , unde ati primit raspunsuri ...
www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

Multumesc frumos... imi cer scuze.
Răspuns la discuția CCM LA NIVEL DE RAMURA
Mii de multumiri ;)
Lamuriti-ma si pe mine daca pot beneficia de acest ajutor de nastere in cazul in care domeniul de activitate cuprinde servicii de transport maritim, aerian etc. Incerc sa aflu un raspuns de 2 luni de zile referitor la acest subiect.
Multumesc din suflet ;)
Răspuns la discuția CCM LA NIVEL DE RAMURA
Dar pentru CCM la nivel de ramura- servicii (transporturi) aveti idee daca s-a schimbat ceva pentru acordarea salariului mediu la nastere? Sunt absolut bulversata deoarece acest ajutor trebuia sa il iau de aproximativ 2 luni si sunt practic pusa in stand-by de catre angajator... va rog mult o lamurire scurta macar!!!
Buna tuturor, am o dilema la care sper sa primesc un raspuns cat se poate de "bazat" d.p.d.v. juridic.
Am nascut la sfarsitul lunii ianuarie, anul acesta. Totusi, angajatorul refuza sa imi acorde salariul mediu pe unitate, pe motiv ca CCMN nu exista pe 2011... Ca asteapta abrogarea Codului Muncii si publicarea in monitorul oficial! Am senzatia ca sunt dusa de nas si de aceea am cerut in scris "negarea" cererii cu care, ca o ultima solutie voi apela la un avocat.
Exista o reglementare in CCMN 2007-2010 pentru ajutorul care se acorda mamei la nastere, acel salariu mediu pe unitate. Eu am o nelamurie legata de acest fapt, deoarece angajatorul nu doreste sa imi acorde acest drept, pe motiv ca CCMN este confuz in momentul de fata, ca acest Cod al Muncii nu este aborgat... Ce ma sfatuiti sa fac? Sa apelez la avocat?