avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Activitate lucianflorin

Activitate lucianflorin

In anul 2005 am contractat un credit de la o banca, in acel moment eram casatorit si locuiam in alta localitate, la sfarsitul anului 2005 m-am despartit din anumite motive de sotie care in lipsa mea si fara stirea mea a inaintat si obtinut divortul. Verbal am consimtit ca ea sa plateasca in continuare ratele la credit pentru ca ea a ramas cu bunurile achizitionate dina aceel credit. Eu nu am ami pastrat legatura cu fosta sotie si am crezut ca ea a platit creditlu, dar se pare ca nu a fost asa. Anul aceesta am contractat un alt credit de la o alta banca unde dupa consultarea Biroului de credit figuram cu intarzaieri pana in 2008 cand "contul a fost cumparat de alta persoana" asa figuram. Dupa 1 luna am primit o somatie de plata cu amenintarea unei executari judecatoresti de la [CESIONAR], care m-au gasit probabil dupa datele de la biroul de credite cand am contractat un nou credit. Si de atunci a inceput calvarul ma tot suna sa depun 4000ron in contul lor, sau sa achit suma restanta integral 12000 ron. Ce sa fac ? [CESIONAR] are dreptul legal sa ma-mi faca viata un calvar ? Sa semnezi un contract cu ei ce mi-a fost trimis de ei pe mail? Mi-sa spus ca ei([CESIONAR]) au cumparat creanta pe baza unui dosar in martie 2008. Va rog sa ma ajutati cu un sfat cum pot sa ies din aceeasta situatie. va multumesc.