doamna avocat,primaria refuza prin Adminstratia Financiara.am fost trimisa la Adminstratia Financiara si acolo,in audienta mi s-a spus ca nu au emis niciodata asa ceva.ei emit pentru cladiri,nu pentru terenuri.terenul nu are valoare de impunere,doar cladirea are.si cladirile le avem impartite,platim impozite separate.
e vorba de iesire din indiviziune la terenul din curte.
sint in proces de partaj,pentru iesire din indiviziune.adica sintem doua surori carora parintii ne-au dat case,una linga alta si dorim sa impartim si terenul.
la primul termen solutia a fost aminare pentru plata taxe timbru.
avocatul m-a trimis la Adminstratia Financiara pentru a obtine certificat fiscal cu valoarea de impunere a terenului.
directorul Adminstratiei Financiare ,la care am fost in audienta mi-a spus ca nu da unitatea dumnealui asa ceva.i-am explicat ca imi trebuie valoarea la care este evaluat terenul,estimarea lui si mi-a spus sa caut la altii.
cine face aceasta estimare a terenului in vederea platirii de catre mine a taxelor de timbru?deci cine imi spune valoarea lui ca sa platesc taxa judiciara de timbru?
daca nu platesc pina la primul termen,eu nu pot sa-i spun judecatorului ca am banii,cit or fi ei de dat,dar nu stiu cit sa dau?adica sint nevinovata,vreau sa continue procesul,sa platesc taxa timbru dar nu stiu cit sa platesc!!!
e adevarat ca daca nu platesc taxa timbru se inchide procesul?
dar eu vreau sa o platesc,ma crede judecatorul ?ma asculta si pe mine?
multumesc