buna .daca va rog frumos si aveti timp puteti sa mi raspundeti si mie la intrebarile de mai sus pana la urma daca nasc in romania ce benefici am?tatal copilui cum va plati in legi germane sau romane .va multumesc :)):stunned::
am uitat sa va intreb daca reusesc sa dovedesc ca este tatal la copil el va plati in functie de legile germane????:sorry:si daca el refuza mereu sa se reprezinte cum rezolv problema??poate dura procesul si un an??
Ziceti ca statulroman il poate aduce pe el la proces?eu vreau sal dau pentru pensia de intretinere el ma trimite din germania si nu ma ajuta sa nasc aici pentru ca aici plateste pana in 600 de euro pe luna pt copil-deci daca el are venitul net de 1500 de euro si avere in cont de 20000 de euro el imi va plati 25 la suta din venitu lui 1500 ??
tatal copilului pur si simplu ma trimite in romania eu nam asigurare si nu mia facut nu pot naste aici el ma obliga ,e un om sever:sorry:;):((:((eu nus tiu cum sa fac dc el nu vrea sa rec copilul eu mult nam de gand sa stau cu el daca s comporta asa in afara de tratamentele ce mi le aplica:((.daca il dau pentru stabilirea paternitati cine va plati procesul eu nam bani .atunci pensia de intretinere va fi de 25 %.daca reiasa tata la copil ce a ce este el poate fi obligat sa plateasca.mai am un copil si nu stiu cum fac si cu asta nam cum sa ma descurc miar prinde bine daca el miar plati pensia alimentara .cat reprezinta pensia alimentara in romania?25 %:stunned:
nu va suparati si cum fac ca tatal sa recunoasca copilu daca el e in germania?:(COPILUL POATE PURTA NUMELE MEU SI SA CITEZ CA EL ESTE TATAL?:stunned:pensia va fi stabilita in fuctie de legile noastre sau a germaniei?:sorry::((
#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-oam o mar problema is gravida in 8 luni cu un german eu trebuie sa nasc in romania deoarece statul german nu vrea sa mi faca asigurare sa nasc in germania deoarece eu nam fost asigurata in romania.#-oeu daca nasc in romania copilu vreau sa pun pe numele meu numa sa rec ca tata lui ii german,acum vine problema eu pot sa fac pe el sa palteasca ceva üt copil pensia alimentara ma refer .cat la suta va fi ea el arepana 2000de euro pe luna ,am auzit ca bebele nu va beeficia nimic de la tatal lui deoarace nu e roman??va rog ajutatima :((:((:((:((:((:((:((