avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Activitate Blade1985

Activitate Blade1985

Răspuns la discuția Firma recuperatori creante
Aveti idee pana unde poate merge executarea silita in cazul meu???
Răspuns la discuția Firma recuperatori creante
Multumesc de raspunsuri. Eu ma gandeam ca s-ar multumi doar cu terenul..fiind ipoteca de rang 1. Ma gandeam ca o sa scap de poprire. Am inteles ca se poate ajunge la o intelegere cu firma de recuperatori..chiar daca la inceput ei imi cer 16.000 euro...se mai poate negocia, deoarece ei au preluat creanta pe bani putini si vor sa scoata cat mai mult de la mine..e adevarat??? ..pentru ca pe ei, banuiesc, nu i-ar avantaja sa vanda terenul cu 5000 euro si apoi sa le platesc eu 1/3 din salariu timp de multi ani.
Răspuns la discuția Firma recuperatori creante
Am inteles. Multumesc. Ma gandeam ca eu, avand ipoteca de rang 1, se vor multumi doar cu cat luau pe teren si nu mai era nevoie sa imi puna poprire pe salariu.
Răspuns la discuția Firma recuperatori creante
Da..deoarece eu nu imi mai pot permite sa platesc rate la banca, oricat de mici ar fi acestea. Acum ca am ajuns in situatia asta, nici terenul nu il mai vreau.
Buna ziua!
Am si eu o problema. In anul 2008 am contractat un credit ipotecar cu ipoteca de rang 1 in urma caruia am achizitionat un teren.
Timp de 2 ani si 9 luni am achitat toate ratele la zi, fara intarziere. Datorita scaderii salariului nu am mai putut sa le achit si am acumulat peste 170 zile de intarziere. Acum cateva zile am primit un telefon de la o firma de recuperatori care imi spunea ca eu nu mai am nici o treaba cu banca de la care am contractat creditul si acum tre sa le dau lor banii. Ei doresc ca intreaga suma..aprox 16.000 euro sa o platesc in termen de un an de zile, lucru ce mie mi se pare imposibil. Mentionez ca nu am nimic pe numele meu, Ce ar trebui sa fac??.. Sa astept sa scoata terenul la licitatie??..oricum valoarea terenului nu mai este aceeasi. Firma respectiva imi poate lua din salariu ca sa recupereze in totalitate suma pe care o datorez??
Va multumesc.