avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate balanescu_rodica

Activitate balanescu_rodica

in septembrie 2010 un prieten a vrut sa cumpere de la mine un fast food pe care eu il aveam cu contract de inchiriere- adica spatiul, eu am ridicat constructia, eu am utilat.ne ducem la notar sa facem actele, dar doamna ne-a spus ca nu se poate trece in act fast food-ul, deoarece nu sunt proprietara pe el. am facut contract de imprumut intre mine si el, persoane fizice pana pe data de 28.02.2011, pentru ca acest 'prieten ' avea sa vina in ianuarie in tara sa isi faca firma si sa preia de la mine fast food-ul. intre noi, tot in aceeasi zi, am facut de mana un inscris ca banii se dau contra fast food-ului, semnat de amandoi.baiatu a venit in tara de curand si spune acum ca nu vrea nimic decat banii-eu banii nu ii mai am, nu cash si nu imediat cum vrea el. ce pot sa fac?multumesc
Răspuns la discuția Amenda ITM - SSM
amenda pe legea 319/2006 art 39 alin 4
nu am semnat pv motiv ..'nu este de fata' semneaza un martor, probabil unul de-al lor
ceea ce nu pricep eu este faptul ca aveam termen pana pe 11.03 de indeplinire masuri, iar stimatul domn inspector ssm intocmeste proces verbal de contraventie pe data de 9.03
multumes
buna ziua,
nu stiu daca postey unde trebuie, dar sunt foarte nelinistita şi va rog, poate se gaseste cineva pe acest forum cu un sfat, o idee
problema sta in felul urmator: pe data de 14.02.2011 am avut control itm relatii munca şi ssm. pe partea de relatii se lasa imediat cu amenda.bun, cel de la ssm imi da masuri de indeplinit pana pe data de 11.03.2011.eu pe 15. 03.2011 am incetat activitatea, am inchis cartile de munca, dar nu asta e bai ci...pe 11.03.2011 pana in ora pranzului vine doamna postas cu scrisoare de la itm...proces verbal amenda 8000 lei, proces de pe 09.03.2011, cun un martor oarecare, adica cum se poate scrie amenda inainte de data indeplinirii masurilor? nu stiu, eu nu ma pricep foarte bine, sau chiar deloc
multumesc