in septembrie 2010 un prieten a vrut sa cumpere de la mine un fast food pe care eu il aveam cu contract de inchiriere- adica spatiul, eu am ridicat constructia, eu am utilat.ne ducem la notar sa facem actele, dar doamna ne-a spus ca nu se poate trece in act fast food-ul, deoarece nu sunt proprietara pe el. am facut contract de imprumut intre mine si el, persoane fizice pana pe data de 28.02.2011, pentru ca acest 'prieten ' avea sa vina in ianuarie in tara sa isi faca firma si sa preia de la mine fast food-ul. intre noi, tot in aceeasi zi, am facut de mana un inscris ca banii se dau contra fast food-ului, semnat de amandoi.baiatu a venit in tara de curand si spune acum ca nu vrea nimic decat banii-eu banii nu ii mai am, nu cash si nu imediat cum vrea el. ce pot sa fac?multumesc
nu sunteti suficient de explicit;
asadar, dvs aveati un teren pe care ati edificat o constructie si ati dotat spatiul respectiv cu utilaje,etc necesare desfasurarii activitatii de fast-food?
pe uram, dvs puteati incheia un contract de cesiune de creanta pentru societatea pe care desfasurati activitatea.
ce anume s-a stipulat in respectivul contract de imprumut? ca vi se ofera bani si garantati cu fast-foodul?(lucru ce este complect incorect si eronat)
Miros de fast food
Claudiu333
Buna seara am un spatiu cu destinatie fast food spatiul este spatiu comercial de la infiintarea blocului . Si am o problema cu un vecin pe subiectul miros . De ... (vezi toată discuția)
Forma contractuala
mona1970
Buna ziua. Este vb de un magazin care initial a fost al unei firme X care se afla la momentul respectiv sub contract cu un hypermarchet, dar pentru ca avea ... (vezi toată discuția)