avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract imprumut
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract imprumut

in septembrie 2010 un prieten a vrut sa cumpere de la mine un fast food pe care eu il aveam cu contract de inchiriere- adica spatiul, eu am ridicat constructia, eu am utilat.ne ducem la notar sa facem actele, dar doamna ne-a spus ca nu se poate trece in act fast food-ul, deoarece nu sunt proprietara pe el. am facut contract de imprumut intre mine si el, persoane fizice pana pe data de 28.02.2011, pentru ca acest 'prieten ' avea sa vina in ianuarie in tara sa isi faca firma si sa preia de la mine fast food-ul. intre noi, tot in aceeasi zi, am facut de mana un inscris ca banii se dau contra fast food-ului, semnat de amandoi.baiatu a venit in tara de curand si spune acum ca nu vrea nimic decat banii-eu banii nu ii mai am, nu cash si nu imediat cum vrea el. ce pot sa fac?multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 18:38, 11 Martie 2011
Un act aditional la ctr de imprumut in care prelungiti termenul de innapoiere a imprumutului.
Trebie sa-l semneze ambele parti.
nu sunteti suficient de explicit;
asadar, dvs aveati un teren pe care ati edificat o constructie si ati dotat spatiul respectiv cu utilaje,etc necesare desfasurarii activitatii de fast-food?
pe uram, dvs puteati incheia un contract de cesiune de creanta pentru societatea pe care desfasurati activitatea.
ce anume s-a stipulat in respectivul contract de imprumut? ca vi se ofera bani si garantati cu fast-foodul?(lucru ce este complect incorect si eronat)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Miros de fast food Claudiu333 Claudiu333 Buna seara am un spatiu cu destinatie fast food spatiul este spatiu comercial de la infiintarea blocului . Si am o problema cu un vecin pe subiectul miros . De ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vreau sa il ajut pe varul meu cu cateva probleme la ... Adrian2023 Adrian2023 Buna ziua. Vreau sa il ajut pe varul meu cu cateva probleme la care a ajuns si nu reuseste sa le rezolve amiabil 1) Pe final de 2021 , a avut nevoie de ... (vezi toată discuția)
Forma contractuala mona1970 mona1970 Buna ziua. Este vb de un magazin care initial a fost al unei firme X care se afla la momentul respectiv sub contract cu un hypermarchet, dar pentru ca avea ... (vezi toată discuția)