avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate elenamo

Activitate elenamo

=D>=D>=D>MULTUMESC ECLAIR.Este cel mai bun raspuns pe care l-am primit.Stiu ca el nu ar avea nici o sansa sa ia copii.Copii sunt ajutati de noi mai mult decat a hotarat judecatorul pt k asa cum am mai spus,sunt niste scumpi si nu au nici o vina.Multumesc inca o data pt raspuns
X-( Nu am scris ca ii vreau intr-un centru de plasament.Doamne fereste!Mai bn i-as creste eu.El nu are casa pt ca i-a lasat-o fostei sotii...pt copii.La fel si o masina nou nouta.NU AM NIMIC CU COPII,dar eu am 25 de ani si vreau alt viitor pt mine,nu sa cresc copii alteia.EA NU SI POATE CRESTE?:belay:are 30 de ani ea,schimba barbatii mai des decat schimb eu sosetele si nu poate avea grija de copii ei?DE CE SA-I CRESC EU?:(
Nu te-am inteles,dar pana la urma e ca mine,NU?????Deci:am zis ca e nebuna in sensul ca nu intotdeauna are grija de copii si pe noi nu ne lasa in pace,adik si-a dat seama ce a pierdut si-l vrea inapoi,dar el nu vrea:P.Copii intr-adevar,doi dintre ei ar prefera sa stea cu noi,dar eu u vreau si aici legile nu sunt ca-n Romania.DACA MAMA ESTE DECAZUTA DIN DREPTURI,PRIN MULTE RELATII SI BANI SE POATE FACE ASTA,COPII SUNT PRELUATI DE O CASA DE COPII.Asta pt ca tatal copiilor nu are un contract de munca permanent si nici o casa(stam in chirie) si nu poate lua copii=D>

=D> super tare.La 25 de ani sa cresc 3 copii care nu sunt ai mei.Scuza-ma da gandesti ce spui???NUMAI SA FIU NEBUNA,I-AS CERE PRIETENULUI SA FACA ASTA!Si oricum nu i-ar putea lua pt k copii in Italia se lasa mamelor.#-o asta as face dupa 2 zile cu ei.
Normal k u poate divorta in romania.Si el si fosta sotie(o nebuna) sunt italieni.Dar nu sunt chiar asa drastice legile lor,cum le prezinta dana 50.Intr-adevar nebuna s-a ales cu o casa si o masina,ambele noi.Lui i-a ramas dupa 11 ani cu ea,doar un BMW.Dar poate sa-si ia din casa ce e pe numele lui si plus de asta,fosta lui sotie (moglie cum se zice in italiana,dar se citeste molie si stim noi romanii ce sunt moliile:))),e obligata sa-i dea 20.000 £ jumate din suma care a bagat-o el in casa pt a moderniza toate camerele.Cat despre pensie de intretinere pt sotie,nici vorba,iar pt copii,doar 300 £/luna,dar nici pe aia nu-i plateste pt k ea i-a luat 4.800£ din banca.Copiii sunt niste scumpi si ma inteleg bine cu ei.Dar sunt si multe alte chestii care nu-mi plac.Multumesc tuturor pt mesaje si pareri:vishenka:
si stiti cumva cand se acorda aceasta hotarare de divort,acum,sau peste 3 ani?am 25 de ani si nu vreau sa am un copil fara a avea acte.de asta intreb.el a spus ca in cazul unui copil,el va declara ca este copilul lui si il va trece pe numele lui,dar....stiu ca aici(in italia) si dupa casatorie fetele raman la numele lor,doar copii trec pe numele tatilor....
el mi-a spus ca ne putem casatori civil,dar intrebarea mea este cand se poate face asta?dupa cei 3 ani acordati la ei pt divort,sau dupa ultima infatisare la judecator,in cazul lui in mai?
e in divort cu sotia cu care are 3 copii minori.poate sa se recasatoreasca?am inteles k italienii se pot casatorii doar o singura data.eu sunt romanca,am 25 ani,el e italian,are 33 ani.daca fac un copil ce drepturi va avea?va multumesc