avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Activitate MSorin

Activitate MSorin

Multumesc tuturor pentru raspunsuri si daca este cineva trecut prin asa ceva pe acest forum il rog sa-si posteze experienta cu acest tip de "infractiune".
Buna ziua,

Acum 5 6 luni am fost inregistrat de un aparat radar cu viteza de 72 Km/ora la nici 500 metri de locuinta. Problema a fost mai complicata datorita faptului ca numerele provizorii ale masinii erau expirate de 4 zile.

Am fost chemat la politie atat eu cat si tatal meu in calitate de proprietar pentru declaratii si amandoi am declarat adevarul, cum ca eu nu stiam ca numerele sunt expirate de 4 zile iar el era plecat din tara in acel moment. Am declarat ca mai exista o masina in curte, acelasi model , marca tot , doar culoarea diferita, dar care era inmatriculata deci ne avand un motiv intemeiat pentru a circula cu cea cu numere expirate.

De aproximativ 5 6 luni tot trebuie sa dau semnatura pe la procuratura pentru a obtine o dovada de la politie cum ca mai pot circula inca 30 zile.

Intrebarile mele sunt urmatoarele :

1. Ce mi se poate intampla? Mentionez ca nu am avut nici un alt fel de conflict cu legea si am 23 ani, student in ultimul an.
2. Care este cea mai buna/rea rezolutie si daca ma afecteaza in viitor pentru angajare.
3. Pot circula in spatiul UE folosind dovada eliberata de politie?

Multumesc pentru raspunsuri.