avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate mariuspokemon

Activitate mariuspokemon

Am cautat pe diverse site-uri care se ocupa de angajari ( ejobs, best jobs) si am vazut ca la capitolul ,,cerinte,'' pentru un post de reporter, redactor sau producator se cer studii superioare in domeniu.
Din cate stiu eu, nici in institutia unde lucrez eu, nu e nimeni cu studii medii care sa fie reporter, de exemplu; toti au cel putin licenta sunt intr-adevar, unii cu mastere si doctorate, dar care ocupa functii de conducere, dar printre reporterii, redactorii sau producatorii din tv, nu e nici unu care sa nu aiba licenta.
Si referitor la partea cu discriminarea - sunt reporteri, de exemplu, care au fost angajati in aceeasi zi, au aceleasi atributii si responsabilitati, dar lucreaza pe salarii diferite.
nu stiu care sunt cerintele postului, daca e sau nu nevoie de studii superioare pentru a lucra ca redactor... si referitor la ce ati scris :,,Ne intereseaza mai putin can-canul si manipularea politica'' , vreau sa va aduc la cunostinta ca nu ma ocup nici cu can-can-urile, nici cu politica. Eu ma ocup de domeniul cultural si televiziunea pentru care lucrez are profil cultural si educativ.
Buna ziua.
As dori sa aflu care este salariul minim brut pentru studii superioare de scurta durata. Am terminat in vara anului trecut Facultatea de Jurnalism, iar in prezent sunt inscris la master .
Lucrez in domeniul televiziunii ( reporter/redactor) de 3 ani. Un an am lucrat cu contract individual de munca intr-o televiziune, iar din februarie 2009 lucrez cu contract de cesiune drepturi autor in cadrul altei televiziuni. De la 1 aprilie 2011 voi avea contract individual de munca.
As dori sa stiu care este salariul minim brut conform studiilor pe care le am - studii licenta 3 ani ( experienta, am inteles de la angajator ca nu se va lua in considerare) , de accea va intreb care este salariul minim. Totodata, as dori sa aflu cat la suta din salariul brut se va impozita - pentru somaj, pensie, sanatate,etc.
Astept un raspuns de la dumneavoastra pe adresa de mail marius_all_star@yahoo.com.
Multumesc frumos.