As vrea sa stiu daca persoana care are drept de uzufruct pe o propietate poate sa vanda sau sa faca cadou lucrurile e care propietarul le are pe domeniul respectiv.
Va multumesc ptr raspunsuri.In legatura cu anularea c-v pe motiv de eroare pe motiv ca nu a stiut ce semneaza nu cred ca o sa am probleme avand in vedere ca notarul le-a citit citit de 3 ori ce scrie in contract inainte sa semneze amandoi.Vroiam sa stiu ce se intelege prin ''stanjenirea dreptului de a folosi locuinta'' intrucat bunica a inceput sa vanda lucrurile noastre din curte,sa sune la politie de fiecare data cand noi vrem sa intram in curte si daca cineva mi-ar putea da o solutie ptr a rezolva acest conflict cat mai repede .va multumesc
buna seara.Acum vreo cativa ani am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu clauza de uzufruct viager cu bunicii mei.In tot acest timp m-am ocupat sa aiba toate cele necesare ,le-am platit menajera(mentionez ca nu am nici o clauza de intretinere cu ei).Anul trecut bunicul meu a decedat si acum bunica se poarta foarte urat,nu mai recunoaste nimic din ceea ce am facut ptr dansii, faptul ca le-am dat banii pe casa,ne ameninta pe mine si pe sotul meu ca ne ia casa si o da la cine vrea ea ca noi nu mai suntem buni.Ceea ce vreau sa va intreb este daca acest contract de v-c se poate ataca in conditiile in care in el se specifica suma de bani care le-am dat-o si daca are vreo sansa de castig.Bunica mai are 2 nepoate cu care a inceput sa reia legatura desi nu vb cu ele de vreo cativa ani.Mai avem de la doctorul de familie si o hartie ca este instabila emotional.