avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Activitate pantera_blonda2005@yahoo.com

Activitate pantera_blonda2005@yahoo.com

Răspuns la discuția intabulat proprietate
Buna seara. V a multumesc pt raspuns.
locatia bunurilor este la tara,in jud Cluj.
Doi dintre frati lui buniku sunt in viatza, iar unul este decedat(familia decedatei a declarat ca nu vrea nimik din avere.)
Ati putea sa imi spuneti pasi pe care sa ii urmezi?
Imi este frica ca daca unul dintre frati lui bunicu nu vrea sa ma lese sa intabulez,nu o sa pot sa fac nimik.O seara buna va doresc
Buna ziua
As dori sa stiu daca pot sa intabulez o casa,mostenire de la bunici.(bunikul meu are 3 fii,iar eu sunt fiica celui mai mic fiu,care locuieste in casa.problema mea este ca bunicul meu a mostenit-o de la parinti lui,dar nu sau facut acte pe numele lui,apoi frati lui 3 la numar,au cerut parte din casa.Sau judecat ani de zile,dar nu sa putut intabula numai pamantul, deoarece unul dintre frati nu a fost deacord.In acesta mostenire se afla doua case,casa parinteasca al lui buniku(care are un alt nr de casa)si cealalta construita de fratele lui buniku(si acesta casa are alt nr )dar face parte din aceeasi mostenire,eu vreau sa stiu daca as putea intabula casa cea de-a doua (cea facuta de fratele lui buniku,doar acesta casa ma intereseaza pt ca parinti mei locuiesc acolo de 26 de ani si ar vrea ca sa imi construiasca si mie acolo cateva camere pt ca sunt singura lor fiica) Succesiunea nu sa facut dupa bunicii mei.Tatal meu vrea sa treaca partea ce ii se cuvine pe numele lui. tot ce ma intereseaza este : de ce acte am nevoie,cam cat costa si daca se poate efectua acesta intabulare. Va multumesc si va doresc o zi frumoasa
buna ziua
as dori sa stiu ce acte as avea nevoie pt inregistrare la casa de asigurari de sanatate.
va multumesc

problema a fost rezolvata : raspunsul se gaseste la www.cascluj.ro