avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Actele necesare pentru inregistrarea la casa de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Actele necesare pentru inregistrarea la casa de asigurari de sanatate

buna ziua
as dori sa stiu ce acte as avea nevoie pt inregistrare la casa de asigurari de sanatate.
va multumesc

problema a fost rezolvata : raspunsul se gaseste la www.cascluj.ro
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2011
pantera_blonda2005@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 21:20, 15 Martie 2011
Buletinul si copie de pe buletin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme eliberare proces verbal de constatare a evenimentului de catre itm sherifu19 sherifu19 Buna ziua,as dori un sfat de la dumneavoastra in legatura cu problema mea,care incepe cam asa: Mama mea in varsta de 53 de ani a inaintat dosarul de pensie de ... (vezi toată discuția)
Eu sunt in concediu pentru cresterea copilului, sotul poate sa fie coasigurat? dariaalexandra dariaalexandra Buna ziua!Sunt in perioada indemnizatiei de crestere copil,sotul meu nu are medic de familie,are niste probleme de sanatate care necesita spitalizare,operatie ... (vezi toată discuția)
Coasigurat la sanatate RAB VIORICA RAB VIORICA buna ziua ,as dori sa ma lamuriti cu o problema ,sunt in concediu de crestere al copilului si as dori sa-i fac sotului meu asigurare la sanatate dar pe ... (vezi toată discuția)