avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Activitate anisor2007

Activitate anisor2007

buna ziua
va rog daca puteti sa ma ajutati cu cateva sfaturi. am cumparat prin licitatie un apartament executat silit. Nu locuieste nimeni in apartamentulrespectiv. Tinerii care au locuit acolo s-au separat. Sotia a fost recent si si-a dus mobilierul care a mai ramas in apartament. Sotul nu mai are bunuri acolo.. Sunt inscrisa deja in cartea funciara. Sotia a predat cheia ei sotului, iar acesta urma m-a tot amanat ca o sa vina sa-mi 'predea' cheile apartamentului. dat fiind faptul ca ma tot amana de la o saptamana la alta si dat fiind faptul ca nimeni nu mai locuieste acolo (si nu mai exista nici bunuri), va intreb daca am nevoie de executor judecatoresc sa pot intra in apartament. Cei de la banca executorii bancari m-au sfatuit sa fac un document de predare-primire cu fostii proprietari ca sa nu ma trezesc ca o sa spuna peste ceva vreme ca au avut o caruta cu aur in apartament la momentul accesului meu acolo. As putea deschide usa cu ceva martori care sa semneze ca nu au fost bunuri in apartament sau e necesar sa apelez la executor judecatoresc? multumesc pt ajutorul dvs