avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Activitate frusin

Activitate frusin

Va rog sa ma ajutati si pe mine ptr. a intelege daca vrunul din ei au inchisoare sau toti sant cu suspendare.Solutie: Dec.963/Admite recursul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia împotriva sentinţei penale nr. 207/04.03. 2011, pronunţată de Judecătoria Slobozia. Casează în parte sentinţa recurată şi în fond, rejudecând: 1.în baza art. 321 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 75 lit. a Cod penal şi art. 37 lit. b Cod penal, raportat la art. 320 ind. 1 Cod procedură penală,condamnă pe inculpatul GUGU CLAUDIU la pedeapsa de 1 an închisoare pentrusăvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şiliniştii publice. Aplică art. 71, 64 al. 1 lit. a teza a 11-a şi b din Codul penal. 2.In baza art. 321 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 75 lit. a Cod penal şi art. 37 lit. b Cod penal, raportat la art. 320 ind. 1 Cod procedură penală,condamnă pe inculpatul ENE MIHAI la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.Aplică art. 71, 64 al. 1 lit. a teza a Il-a şi b din Codul penal. 3.în baza art. 321 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 75 lit. a Cod penal,raportat la art. 320 ind. 1 Cod procedură penală, condamnă pe inculpatul MARGARIT MARIUS la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În baza art. 81-82 Cod penal dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 3 ani. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei. Cheltuielile judiciare, în recurs, avansate de stat, rămân în sarcina acestuia. Onorariile avocaţilor din oficiu, în cuantum de câte 300 lei, se suportă din fondul Ministerului Justiţiei. Definitivă.

Va rog frumos sa ma ajutati cum se poate face ca un detinut sa nu fie mutat din Penitenciarul Slubozia la Valea Seaca.El a fost condamnat la 1 si 2 luni si are sistem semi-deschis,Slobozia nu tine semi-deschisi,dar poate mai este vreo sansa.VA MULTUMESC ANTICIPAT!
ultima oara a fost condamnat 1 an pentru vatamare si distrugere sa eliberat acu 4 ani
as dori sa angajez un avocat care ar putea sa il scoata cu suspendare pretul nu conteaza,dosarul se afla la slobozia
i-am pus 2 avocati,dar dansii nu ne da prea multe sperante,ma gandesc ca ultraju contra bunelor moravuri nu este asa de grav si de acea speram ca vineri macar sa i dea cu suspendare.Am mentionat k el este recidivist dar nu are coada sau vreo suspendare
as dori si eu sa aflu o parere,fratele meu e arestat de 3 luni ptr. ultraj contra bunelor moravuri a avut si infractiunile de vatamare si distrugere care au fost retrase ulterior,i-a ramas doar ultraju,mentionez k este recidivist dar fara coada sau suspendare,sa prezentat singur la politie dupa care la arestat in aceste 3 luni l-au lasat numai in pronuntare nici nu i sa drumu nici nu il condamna.MENTIONEZ ca cu 2 luni inainte sa se intample necazu la prietena sa la care mai dormea in nici un caz 7 zile consecutive sa facut o perchezitie ccu vreo 20 de politai si 20 de mascati,parintii prietenei sale a facut plangere la bucuresti deoarece perchezitia nu a fost facuta corect ptr.ca fratele meu nu are domiciliu la ea si politai cu vina sau ales cu dosare penale,aceiasi politai iau facut si dosaru fratelui meu si inspectorul sef de la perchezitie a fost chiar anchetatoru,ma gandesc k acuma vrea sa se razbune.VIineri are instanta de fond si chiar nu stim la ce sa ne asteptam daca iar da cu suspendare sau lar condamna.AS DORI O PARERE.MULTUMESC ANTICIPAT