avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Penitenciar Slobozia-Valea Seaca
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Penitenciar Slobozia-Valea Seaca

Va rog frumos sa ma ajutati cum se poate face ca un detinut sa nu fie mutat din Penitenciarul Slubozia la Valea Seaca.El a fost condamnat la 1 si 2 luni si are sistem semi-deschis,Slobozia nu tine semi-deschisi,dar poate mai este vreo sansa.VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 23:19, 21 Aprilie 2011
Daca nu gasiti intelegere la nivelul conducerii penitenciarului unde se afla detinutul,
depuneti memoriu la administratia nationala a penitenciarelor-Bucuresti,str Maria Ghiculeasa nr 47,sector 2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferul din penitenciar Ramona denissa Ramona denissa Buna ziua, am o intrebare la dvs: Sotul meu a primit o condamnare in Romania, unde este inchis la pnt Oradea, pedeapsa fiind de 3 ani si 6 luni. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Cum aflu la ce penintenciar e prietenul meu? alunincu alunincu eram plecat din tara si am pierdut legatura, iar la stiri a aparut articolul ... (vezi toată discuția)
Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)