avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Transferul din penitenciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Transferul din penitenciar

Buna ziua, am o intrebare la dvs: Sotul meu a primit o condamnare in Romania, unde este inchis la pnt Oradea, pedeapsa fiind de 3 ani si 6 luni. Intrebarea este daca potate se execute pedeapsa in Germania tinand cont ca eu si cei 2 copii suntem aici, iar el inainte de a veni in Rom a avut aici domiciliul... si daca se poate ce proceduri trebuie urmate? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:39, 10 Februarie 2019
Buna ziua,
Formulati o cerere la Administratia generala a penitenciarelor din Romania (Str. Maria Ghiculeasa nr. 47, sector 2, Bucuresti) si la institutia similara din Germania pentru reglementarea situatiei in sensul transferului.
Doar aceste institutii va pot ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penitenciar slobozia-valea seaca frusin frusin Va rog frumos sa ma ajutati cum se poate face ca un detinut sa nu fie mutat din Penitenciarul Slubozia la Valea Seaca.El a fost condamnat la 1 si 2 luni si are ... (vezi toată discuția)
Contopire pedepse cu inchisoarea ancuta butnaru ancuta butnaru o cunostinta este condamnat intr-un stat ue pentru o fapta infractionala facuta in 2008 de care nu a avut habar pana in 2011 cand ia venit un mandat ... (vezi toată discuția)
Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)