o cunostinta este condamnat intr-un stat ue pentru o fapta infractionala facuta in 2008 de care nu a avut habar pana in 2011 cand ia venit un mandat international acasa ,dupa un proces care a avut loc a fost condamnat.eu intreb daca ma poate cineva ajuta el in 2009 a facut acelasi fel de infractiune intr-un alt stat din ue si afost condamnat la un an de inchisoare din care a facu 7 luni ca a fost eliberat conditionat.Intrebarea este daca vine acasa sa-si execute pedeapsa actuala i se pote scade cele 7 luni pe care le-a facut in celalalt stat ue?
deci el acum nu e in tara dar a facut cerere sa fie transferat in Romania sa-si sispaseasca pedeapsa .Cererea pentru contopire unde trebuie sa o faca cand ajunge in tara?
si eu m-am gandit ca se poate scadea perioada aceea pentru fapta pentru care e acum condamnat a savarsit inainte de condamnarea care a avuto in 2009.va rog daca stiti cum va trebui facuta sa-mi scrieti
ma poate ajuta cineva .Am citit in regulamentu penitenciarelor despre condamnati cu regim semi-deschi ca pot fi angajati de S.C sau persoane fizice .eu sunt persoana juritica cu mai multi angajati dar am si un amic care e condamnat si asi vrea sa-l angajez la mine la FIRMA
Contopire
popescu-sorin
Am doua condamnari definitive cu suspendare sub supraveghere ,una de 3 ani si una de 5 ani .Amandoua pentru abuz in serviciu.As dori sa stiu ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Deducerea de pedeapsa
luysa
varul meu a fost condamnat la 1 an inchisoare pentru conducere fara permis. In germania a fost condamnat la 4 luni inchisoare pentru furt si acum urmreaz asa ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata
Zigrid
Buna seara!Sotul meu este condamnat la 6 ani de inchisoare pentru furt calificat.De fapt inainte sa fie arestat a mai avut o fapta tot pentru furt dar i s-a ... (vezi toată discuția)