avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum aflu la ce penintenciar e prietenul meu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum aflu la ce penintenciar e prietenul meu?

eram plecat din tara si am pierdut legatura, iar la stiri a aparut articolul acesta:

[ link extern ]

Va rog frumos sa imi dati un sfat despre cum aflu daca a fost condamnat, si la ce penitenciar e, as dori sa il vizitez....
Ultima modificare: Duminică, 9 Decembrie 2012
alunincu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Strimbeanu , Alte profesii 22:31, 9 Decembrie 2012
Din material nu rezulta concret data,astfel incat este hazardat a avansa raspuns referitor la finalizarea cercetarilor si trimiterea in judecata a faptuitorului
Aveti posibilitatea sa va informati la inspectoratul local de politie care detine evidenta persoanelor retinute
multumesc. am sa iau legatura cu politia sectorului 2.
Direct›ia Generală a Penitenciarelor ,care se afla in București pe str.Maria Ghiculeasa nr.47

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie martor din sibiu pentru prezentare in bucuresti adir2005 adir2005 Buna seara, Am primit o citatie de la Serviciul Investigare a Fraudelor al judetului Ilfov, cu sediul in Bucuresti cum ca, trebuie sa ma prezint in 28.01 la ... (vezi toată discuția)
Angajare detinut ancuta butnaru ancuta butnaru AM AUZIT CA PERSOANELE CONDAMNATE IN REGIM DE DETENTIE SEME-DESCHIS POT FI ANGAJATE DE S,C SI DE PERSOANE FIZICE .EU AM FIRMA CU MAI MULTI ANGAJATI DAR AM ... (vezi toată discuția)
Mutarea intr un alt penitenciar mai aproape de casa melinaR melinaR buna seara am un nepot care e inchis de 5 ani si ceva are de facut 7 ani jumate si e la un penitenciar de 100 si ceva de km distanta de casa ma intereseaza ce ... (vezi toată discuția)