avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Activitate alexandragabriela12

Activitate alexandragabriela12

Răspuns la discuția rezident pe termen lung- CE
raspunsul dsv este ambiguu (am inteles ca nu poate circula fara viza din partea tarii respective )dar va multumesc. as dorii sa mai stiu ce sa intampla in cazul achizitiei de terenuri are drept sau nu de a intreprinde aceeasta actiune. O zi buna tuturor!!!!
Răspuns la discuția rezident pe termen lung- CE
Persoana in cauza nu doreste plecarea la munca in alta tara ci doar vizitarea uneia din cele 2 pt achizitionarea unei masini. Inainte de schimbarea permisului isi depusese acte la ambasada germaniei pt viza si a fost respins pe motiv ca nu s-ar mai intoarce. Eu as dorii sa stiu daca exista vreo lege pe care sa o citesc si in care sa mi se spuna daca persoana rezidenta pe termen lung-CE are dr de a calatorii fara viza pe o per scurta in tarii precum Germania sau Olanda.Va multumesc!!!
Am un prieten care de curand si-a schimbat permisul de sedere pe care il avea si a primit unul mai "ALTFEL"=D>. Permisul vechi a fost tot permanet adica pe 5 ani doar ca nu avea inscris pe el mentiunea" rezident pe termen lung- CE". Intrebarea mea ar fi care este diferenta intre cele 2 si daca aceste din urma ii ofera ceva drepturi in plus:
-are apartament dar nu avea dr de a achizitiona teren in Romania si
-as mai vrea sa stiu daca pentru o vizita in germania sau olanda ii tb dosare de viza depuse la ambasadele tarilor pt aprobare#-o
Multumesc anticipat celor care pot sa lumineze putin situatia =D>