multumesc mult,motive am mii de ce ma opun,dar daca el a facut cerere reconventionala si a cerut dreptul de vizita,trebuie sa fac si eu pentru ce ma opun?am cerut proba cu martori sa sustina ceea ce el a scris in intampinare cum ca a vizitat copilul si sa ingrijit de el,cand el nu a dat macar un telefon.multumesc din suflet.
buna ziua,va rog frumos sa mi spuneti si mie daca este posibil asa ceva,am o fetita de 1,6,tatal ei acum o luna a plecat pur si simplu fara nici o explicatie,l am dat in judecata de incredintare minor si pensie alimentara,(nu am fost cununati).de cand a plecat nu a dat macar un telefon sa intrebe de copil,este de acord binenteles sa o cresc eu dar a cerut program de vizita, 1si a 3 sapt din luna de vineri de la 18 pana duminica la 16 in vacanta de vara adica 15-7 15-8 3 zile de pasti si de sfantul stefan mentionez ca fata este nascuta pe 08_08 si o cheama stefania.E ste posibil sa i se acorde asa ceva,cand el nici nu sa interesat de copil,si nu a fost decat da doua ori in casa parintilor lui,iar parintii lui nu a vazuto decat de doua ori,si el locuieste cu ei?