avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor,program de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor,program de vizita

buna ziua,va rog frumos sa mi spuneti si mie daca este posibil asa ceva,am o fetita de 1,6,tatal ei acum o luna a plecat pur si simplu fara nici o explicatie,l am dat in judecata de incredintare minor si pensie alimentara,(nu am fost cununati).de cand a plecat nu a dat macar un telefon sa intrebe de copil,este de acord binenteles sa o cresc eu dar a cerut program de vizita, 1si a 3 sapt din luna de vineri de la 18 pana duminica la 16 in vacanta de vara adica 15-7 15-8 3 zile de pasti si de sfantul stefan mentionez ca fata este nascuta pe 08_08 si o cheama stefania.E ste posibil sa i se acorde asa ceva,cand el nici nu sa interesat de copil,si nu a fost decat da doua ori in casa parintilor lui,iar parintii lui nu a vazuto decat de doua ori,si el locuieste cu ei?
Cel mai recent răspuns: iulianasimion , utilizator 10:46, 15 Martie 2011
"tatal" are dreptul de a pastra relatia firesca cu minorul. puteti insa sa va opuneti acestui program de vizita, avand in vedere varsta minorei. aveti nevoie de un avocat sa va asiste in acest proces
multumesc,dar daca nu angajez avocat,pot cere sa viziteze copilul dar la locuinta mea si cum trebuie sa cer lucrul asta?
trebuie sa faceti cerere reconventionala. Puteti sa nu angajati avocat, dar este recomandat sa va redacteze cererea. altfel riscati sa nu fie procedural si sa i se admita tatalui cererea.situatia nu este simpla deoarece trebuie sa sustineti de ce va opuneti programului de vizitare propus.
multumesc mult,motive am mii de ce ma opun,dar daca el a facut cerere reconventionala si a cerut dreptul de vizita,trebuie sa fac si eu pentru ce ma opun?am cerut proba cu martori sa sustina ceea ce el a scris in intampinare cum ca a vizitat copilul si sa ingrijit de el,cand el nu a dat macar un telefon.multumesc din suflet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliu minor alexandramariana1989 alexandramariana1989 eu sunt mama unei minore de 5 ani rezultata in urma unei relatii de concubinaj,copilul a fost recunoscut de tatal ei si este in grija mea in urma cu un an de ... (vezi toată discuția)
Bunicii paterni si programul de vizitare turcudaniela turcudaniela Buna ziua, Luna viitoare am primul termen in procesul de divort, fostul sot este plecat din tara si l-a imputernicit pe tatal lui sa il reprezinte....tatal ... (vezi toată discuția)
O solutie paul_michis paul_michis am o fetita de 2 ani. mama ei a cerut incredintarea minorei ca sa ii faca pasaport si sa plece in strainatate. stiu sigur ca va chistiga, voi primi program ... (vezi toată discuția)