avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Activitate noro

Activitate noro

Răspuns la discuția cumparare teren
Va multumesc mult pentru raspuns. Da, necazul este ca nu am martori decat pe sotia mea, ca mi-a aratat un alt teren decat cel ce mi l-a vandut. In schimb, se pare ca nu a prezentat in documentatia cadastrala planul de ansamblu, care sa arate prezenta caii ferate. Atunci cand am fost la notar. Oricum, nu cred ca ma ajuta acest fapt. Se pare ca este o teapa legala. Am fost foarte prost.
Va multumesc mult inca o data.
Răspuns la discuția cumparare teren
salut,
tocmai am luat o teapa de la patronul unei agentii imobiliare. Mi-a aratat agentul imobiliar un teren ptr. casa, situat pe camp, care apartinea patronului agentiei imobiliare, l-am cumparat in ianuarie iar cand am fost ieri sa-l marchez cu tarusi, am descoperit ca era la 200m fata de locul aratat initial, adica vecin cu calea ferata! Am doar contract de vanzare cumparare cu proprieterul terenului (patronul agentiei imobiliare), nu am facut contract cu agentia, ptr. a mai scuti bani, am platit doar comisionul agentului care m-a escrocat.
Stie cineva daca am vreo sansa sa castig in instanta ptr. inselaciune si sa-mi primesc inapoi toate cheltuielile?
Va multumesc,