Nu ai pentru ce leon_cosmin placerea e de partea mea, dar daca vrei sa ma cinstesti sa stii ca ca nu ma supar :) .
Referitor la ce ai spus tu Andreea , bineinteles ai dreptate asa este si daca te uiti la textul pe care l-am scris acolo unde am postat si linkul scrie ca nu sunt actualizate , iar eu atunci cand am invata din ele anul trecut am folosit si codurile ca sa vad schimbarile care sau facut . De preferat ar fi , si eu va recomand la toti cei care aveti posibilitati financiare daca tot va chinuiti sa invatati luati manuale care sa fie actualizate la zi pentru ca invatand de pe orice manual care nu este actualizat va ia mai mult timp sa va uitati in coduri si sa faceti voi actualizarile, si de asemenea e posibil sa gresiti , in ideea asta am si intrebat daca sintezele de la nomina lex credeti ca sunt bune.In orice caz eu le-am pus mai mult in ideea ca sa va ajute macar pe linia generala ,daca acest lucru este posibil , iar daca tot exista acest forum ar trebuie ca fiecare sa contribuie acolo unde poate cu cate ceva - o parere , o idee , si chiar cum a zis leon ,,
un plan de invatat pe luni ,saptamani cum si ce sa invatati, cate ore acordati invatatului zilnic si cum va evolua programul vostru de invatat ( ore , zile saptamanale ) pina la examen? ,, pentru ca pina la urma trebuie sa ne gandim ca cei care au fost aproape de a intra inseamna ca au avut un plan bun de invatat si ar fi pacat sa nu il destainuie si la altii , spre exemplu eu am stat de vorba cu persoane care se pregateau pentru acest examen si cand i-am intrebat cat timp acorda pentru invatat mi-au zis ca doar in weekend 3- 4 ore ( adica sambata si duminica ) si atunci cu 2 sau 3 luni inainte de examen, si daca stau bine si ma gandesc acesta era un plan foarte prost drept dovada ca nu au reusit , si adevarul este ca oricat de inteligent si oricat de buna memorie ai avea trebuie mult timp sa acorzi pentru a reusi si a merge pregatit la acest examen , nu vreau sa fiu prea modest dar in opinia mea ar trebuie macar 2- 3 ore pe zi acordat pentru invatat( daca ar fi sa ma gandesc la examenul din octombrie 2012 ) , combinat cu grile si daca este posibil si facut spete din vreo carte actualizata , pentru ca un lucru e clar acest examen dupa cum bine vedeti devine din ce in ce mai greu si fara invatat nu ai cum sa reusesti , si e normal sa fie greu, doar nu ai sa vinzi cartofi in piata, daca intrii :), pina la urma si acolo trebuie sa ai fler , asa ca celor care cred ca daca invata doar pe weekend 2- 3 ore cu 2-3 luni inainte de examen si cred ca vor reusi sa o lase balta , nu au cum , mergeti pe forumul de la admitere INM si intrebatii persoanele de acolo cam cat invata ei pentru INM si o sa vedeti ca 2-3 ore pe zi e floare la ureche :) , dar pe de alta parte vreau sa va spun ca am prieteni care au invatat si au reusit fara nici un fel de relatii sau pile , deci se poate . Imi cer scuze de pe acum daca am jignit pe cineva , pentru ca stiu sigur ca sunt persoane care chiar stau mult si invata , eu am vrut doar sa trag un semn de alarma si sa intelegeti ca acest examen necesita multa pregatire .
Va las un link cu subiectele care sau dat in anii 2007 - 2011 inclusiv , poate va ajuta sa va faceti o idee celor care nu au mai dat acest exemen , aceste subiecte se mai gasesc la unele barouri pe net , dar am zis ca daca tot le-am luat pentru mine si am facut aceasta munca , sa nu se mai chinuie si altii , subiectele din 2011 le gasiti si pe site-ul inppa .
Subiectele sunt arhivate in Winrar
O ZI BUNA SI SPOR IN TOATE
[ link extern ]