Buna ziua
As avea nevoie de o indrumare in ce priveste Legea 10/2001.
Am depus notificare la aparitia legii, s-a tergiversat, etc.
Anul trecut, in iulie, primaria a trimis catre anrp dispozitia de respingere a cererii privind restituirea in natura a imobilului. Mentionez ca anterior, in anul 2007, primaria a mai emis o dispozitie de respingere a restituirii in natura, dupa care ANRP , in anul 2009 a returnat notificarea catre primarie in vederea identificarii cat mai clare a imobilului pt. care se propune acordarea de masuri reparatorii.
In noiembrie am primit o copie a raportului de evaluare a unui evaluator anrp, dar pana in prezent nu am primit o decizie a anrp-ului. Nu sunt de acord cu evaluarea facuta de evaluator, dar ma gandeam ca o voi contesta in instanta cand primesc decizia anrp.
Avand in vedere tergiversarea solutionarii dosarului depus in 2001, pot da in judecata anrp-ul pt. ca nu a emis pana in prezent o decizie? Sa notific anrp-ul si sa astept raspunsul lor 30 de zile dupa care sa-i dau in judecata? Eventual in instanta sa solicit efectuarea unei expertize? Cererea trebuir introdusa la Curtea de apel sau la Tribunal?
Va multumesc mult pentru indrumari.