avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Activitate reyes

Activitate reyes

Răspuns la discuția delapidare consecinte
va multumesc pentru raspuns. nu prea ma descurc cu postarile in forum.
recuperarea celor 200000euro cum se va face daca eu nu am nimic si cum pot sa-i achit in regim de detentie. adica vreau sa spun ca nu-mi va ajunge o viata sa-i platesc. va multumesc!

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
am mare nevoie de ajutor. care sunt consecintele unei delapidari de 200000euro ? singurul bun pe care il am este un imobil ipotecat pe 20 ani si un srl. cum pot face ca fapta mea sa nu afecteze material familia(2 copii si sotie)? ce pot face sa nu-i las fara un acoperis deasupra capului? sotia nu are servici si este diabetica. mai au vreo sansa la o viata cat de cat normala. pentru fapta mea eu inteleg sa platesc dar nu vreau sa-i afecteze si pe ei. imobilul este dobandit impreuna. va multumesc!
va multumesc pentru raspuns. nu prea ma descurc cu postarile in forum.
recuperarea celor 200000euro cum se va face daca eu nu am nimic si cum pot sa-i achit in regim de detentie. adica vreau sa spun ca nu-mi va ajunge o viata sa-i platesc. va multumesc!
poate fi valorificata atata timp cat nu expira contractul de creditare(20ani) daca ratele sunt platite la timp?
sechestru se pune doar pe bunurile personale sau si pe bunurile comune chiar daca sotia nu este vinovata cu nimic?
daca am delapidat 200000euro si casa(dobandita impreuna cu sotia) e ipotecata pentru un credit bancar se poate pune sechestru pe ea? prejudiciul se considera achitat in urma efectuarii pedepsei de privare de libertate?