avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... delapidare consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

delapidare consecinte

am mare nevoie de ajutor. care sunt consecintele unei delapidari de 200000euro ? singurul bun pe care il am este un imobil ipotecat pe 20 ani si un srl. cum pot face ca fapta mea sa nu afecteze material familia(2 copii si sotie)? ce pot face sa nu-i las fara un acoperis deasupra capului? sotia nu are servici si este diabetica. mai au vreo sansa la o viata cat de cat normala. pentru fapta mea eu inteleg sa platesc dar nu vreau sa-i afecteze si pe ei. imobilul este dobandit impreuna. va multumesc!
va multumesc pentru raspuns. nu prea ma descurc cu postarile in forum.
recuperarea celor 200000euro cum se va face daca eu nu am nimic si cum pot sa-i achit in regim de detentie. adica vreau sa spun ca nu-mi va ajunge o viata sa-i platesc. va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
reyes, utilizator
Cel mai recent răspuns: reyes , utilizator 17:04, 16 Martie 2011
recuperarea celor 200.000 euro se face doar dupa o condamnare definitiva ( proces care dureaza ani de zile). totusi dupa condamnare daca nu exista bunuri care pot fi executate( imobilul ipotecat nu poate fi vandut in scopul recuperarii pagubei) nu ar fi probleme cu familia.
va multumesc pentru raspuns. nu prea ma descurc cu postarile in forum.
recuperarea celor 200000euro cum se va face daca eu nu am nimic si cum pot sa-i achit in regim de detentie. adica vreau sa spun ca nu-mi va ajunge o viata sa-i platesc. va multumesc!

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest preventiv roxanafey roxanafey o ruda foarte apropiata mie este arestata preventiv.desigur tot o motivare deosebita ce mentioneaza indignarea societatii de unde devine si pericol social ... (vezi toată discuția)
Credit garantat cu asigurare de viata lipsa_id lipsa_id UN unchi de al meu a incheiat cu o banca un contract de credit bancar pentru persoane fizice, unde nu i s-a cerut nici girant, nici ipoteca ci girarea in ... (vezi toată discuția)
Repetarea in decurs de 11 luni a unei fapte penale cristinei cristinei buna ziua domilor am o intrebare care ma framanta sper sa aveti timp si pentru mine pentru ca sunt disperat in urma cu 9-10 luni am fost prins circuland cu ... (vezi toată discuția)