avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate adinutzicutza

Activitate adinutzicutza

Eu sunt profesoara la o scoala gimnaziala si ma confrunt cu urmatoarea situatie neplacuta la locul de munca: la orele pe care le tin niciodata nu este liniste fiindca elevii mei refuza pur si simplu sa faca liniste , sa ma lase sa tin orele. Atitudinea elevilor mei la ore este pur si simplu sfidatoare , de multe ori acestia au devenit violenti , am fost lovita (in cap, in piept) impinsa pe trepti, unul dintre elevi m-a izbit chiar cu capul in burta. Am vorbit cu dirigintii claselor respective dar acestia mi-au ras in nas cu replica " La mine la ora nu se intampla asa ceva ." Am vorbit cu directoarea scolii despre situatia existenta la ore dar aceasta mi-a replicat ca nu vine ea la mine la ore sa-mi faca liniste. Am fost si la Politie sa fac o reclamatie dar politistul mi-a spus ca problema nu tine de competenta Politiei ca sunt chestiuni de " bucatarie interna " ba chiar a sugerat ca incompetenta mea profesionala ar fi cauza. Aceasta este , de altfel si atitudinea colegilor si a directoarei din scoala unde lucrez , permanent sunt vorbita pe la spate , acuzata de incompetenta. Dupa cate stiu eu toate acestea reprezinta violenta psihologica si fizica la locul de munca. Am apelat la Politie dar politistul a devenit violent la randul lui jignindu-ma si sugerand ca sunt incompetenta. Ce pot sa fac , unde sa ma adresez pentru ca sa mi e rezolve situatia ? As dori un sfat in legatura cu aceasta problema. Va multumesc.