avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Activitate vestha12

Activitate vestha12

as dori sa va adresez o intrebare in legatura cu pensia alimentara ce trebuie sa o primesc de la tatal meu. Am 19 ani sunt in cl. A 12-a si am primit pensia alimentara de 175 ron , suma ce reprezenta 25% din venitul net din salariu pe care tatal meu il primea ca angajat (bugetar) . Stiu ca tatal meu mai detine si oarecare societate – persoana fizica autorizata- reparatii auto- si din venitul net obtinut de la aceasta societate nu a vrut niciodata sa-mi dea ceva . banuiesc ca nici nu prea elibera chitante sau facturi dar stiu sigur ca aceasta societate este inregistrata ca PF –AUTORIZATA la administratia financiara . As dori sa stiu daca pot primi ceva retroactiv in cazul in care as solicita asta in instanta in conditiile in care tatal meu va avea grija sa aduca dovezi ca aceasta societate nu i-a adus nici un venit ( nu i-a placut niciodata sa plateasca nici macar minim desi a avut posibilitati ) Mentionez ca prima hotarare judecatoreasca prevede ca trebuia sa plateasca 25% din venitul net..
Va multumesc