avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate anddrey

Activitate anddrey

Răspuns la discuția despagubire r.c.a
din cate am inteles se practica astfel de cazuri si de metode din partea firmelor asiguratoare.stie cineva daca este adevarat??eu deja am angajat un avocat pentru ai da in judecata si pentru a ma despagubi.Am vreo sansa sa castig?merita?sau sunt alti bani pierduti??
Si as mai aveo o intrebare.Masina mea este in service de o luna si jumate,de cand s-a produs accidentul.eu as vrea sa-mi fac masina si sa o iau din service,sta degeaba acolo,si este masina familiei,am nevoie de ea.as vrea sa cumpar,second,doua faruri,buclierul,capota de indreptat,aripa la fel,le gasesc ieftin,la motor nu am nimic,si as putea merge cu ea,ca sa pot sa ma folosesc de ea.ar mai fi multe de cumparat,dar de atatea as avea nevoie sa mearga.intrebarea mea este daca pot sa fac acest lucru,ca sa nu afecteze procesul.pt ca nu vreau sa pierd si bani de pe aceste piese,plus judecata.i-am intrebat pe cei de la firma asig,apropo este uniqa,si au spus ca ei nu mai au nici o treaba cu masina,pot sa o iau din service,ca nu-i intereseaza,si ca in cazul in care se va ajunge la judecata se poate face si o expertiza si din fotografiile facute,si se pot trage concluzi asupra daunelor.intradevar au fost facute poze.pot sa fac acest lucru fara sa ma dezavantajeze,procesul poate sa tina foarte mult timp.
multumesc pt timpul acordat
si prin acest lucru am inteles ca dosarul a fost respins.
tocmai am primit acasa prin curier,o foaie in care scrie:ne rezervam dreptul ca in dosarul cu nr de inmatriculare ...... ne rezervam dreptul de a ne prevala de dispozitiile art 45 pct 3 din ordinul csa nr 52010,care stipuleaza;nu sepot trage concluzii cu privire la persoana raspunzatoare de producerea prejudiciului,la cauzele si imprejurarile producerii accidentului,precum si cuantumul prejudiciilor.nu stiu din ce cauza,va rog frumos sa ma ajutati,ce trebuie sa fac,de ce nu vor sa plateasca.va multumesc
inteleg ca nu pot da mai mult decat valoarea masini,dar masina mea,la vanzare second valoreaza.5500,6000 euro,asa se vand,dar ei imi spun ca pretul de catalog e cel mult 3000 euro,iar eu cu acesti bani,imi fac jumatate din paguba.Cu suma care imi vor da,singura mea sansa sa nu mai dau bani este sa iau piese de la dezmembrari.nu mi se pare corect si logic ca sa-mi fac masina din petece cum s-ar zice. va multumesc
problema mea este ca avand un accident in care nu am fost vinovat,cei de la asigurari,avand dauna masini mele peste 200 de mil vechi,o sa bage dosarul la dauna totala,si din cate imi spun acestia,bani pe care ii voi primi de la asigurare vor fi in jur de 2500,max 3000 euro.am o skoda octavia,an 2002,o aveam in stare ireprosabila,in urma accidentului suferit au sarit si airbagurile,de aici suma este foarte mare.intrebarea mea este ce pot sa fac,legal,chiar daca este prin judecata,sa-mi fac masina asa cum a fost,fara a mai da bani propri,pt ca nu mi se pare corect ca pagubitul sa plateasca.ce pot sa fac in legatura cu casa de asigurari? multumesc