avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Activitate iana77

Activitate iana77

Răspuns la discuția divort
Va multumesc frumos pentru lamuriri si cu scuze mai pun o intrebare: casatoria a fost incheiata in anul 1994 la oficiul starii civile sector 5,in momentul de fata eu lucuiesc in sectorul 3,unde trebuie sa depun cererea de divort?la tribunalul carui sector?

Multumesc pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția divort
Va multumesc pentru raspunsuri,insist totusi pe intrebarea mea : cat trebuie sa platesc pentru introducerea actiunii de divort,si este posibil sa ma prezint singura in instanta fara a fi reprezentata de un avocat? sau exista posibilitatea de a beneficia de avocat din oficiu? va multumesc anticipat
Discuție divort
Buna seara am o rugaminte,doresc sa intentez divort ,fostul sot este fugit din tara de mai mult de 15 ani,sunt casatorita din anul 1994,iar in 1996 el a fugit din tara,am un baietel de 14 ani,motivul pentru care vreau desfacerea casatoriei acum,este ca nu pot sa mai astept un om despre care nu stiu daca mai traieste sau nu ,si am nevoie de libertate pentru a putea scoate copilul din tara si pentru a lua decizii pentru viitorul luin fara a mai fi legata de un tata care nici macar nu il cunoaste,

intrebarea mea este: in conditiile in care momentan venitul meu unic este alocatia de stat a fiului meu in valoare de 42ron,cat trebuie sa platesc taxa de divort,si potrivit celor spuse mai sus,am nevoie de asistenta competenta,sau ma pot prezenta singura?onorariul unui avocat fiind imposibil de platit in momentul de fata.

va multumesc anticipat pentru raspuns.