avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Activitate Rastasrm

Activitate Rastasrm

Răspuns la discuția Reziliere contract CASS
Retetele compensate si gratuite sunt in 2 exemplare , unul se duce la CAS si unul ramane in farmacie .. nu am prins ideea cu " demonstreaza contrariul " ...
Detin o farmacie , care este la stanga in vecinatatea unei alimentare , iar in dreapta a unui magazin mixt . Problema noastra a sosit odata cu construirea unor rampe de acces in spatiile comerciale , si alinierea spatiilor la aliniamentul blocului ( mentionez ca spatiile sunt la parterul unui bloc) , in momentul in care cei doi ( alimentara si magazinul mixt ) au pus pur si simplu pe rampele lor lazi frigorifice pentru bauturi racoritoare si alcoolice , astfel acoperindu-mi la propriu absolut tot campul vizual al potentialilor clienti . Mentionez ca farmacia a avut de pierdut si are in continuare pe urma acestor lazi frigorifice ( care nu este doar una , ci sunt cate 2 puse una langa alta in pozitie perpendiculara pe linia trotuarului ) . Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac si unde sa ma mai duc , intrucat am fost la primarie , li s-a dat termen de evacuare a lazilor , dar din pacate nimic ... Lazile sunt la locul lor si nici o schimbare , am fost din nou la primarie , nimeni nu face nimic ! Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac pt ca pur si simplu simt ca afacerea se duce de rapa iar munca de zeci de ani se stinge din cauza unor autoritati incompetente si a unor nesimtiti .

Va multumes !
Dețin o farmacie care de curând a fost supusa unui control al Audit-ului casei de asigurări . Au fost găsite niste copii ale unor retete de prin 2009 care nu erau completate . Mentionez ca originalul se afla la casa de asigurări si este completat , tipărit , si totul in regula . Problema este ca a fost propusă rezilierea contractului cu CAS , mentionez ca nu este vorba de nici o nelegiuire la mijloc , ci doar neatentie . In acest caz , ce pot face , cui mă pot adresa ... Va intreb din disperare pt ca nu stiu ce sa fac , povestea mea nu este crezuta la CAS , si mă simt neajutorat .
PS daca trebuie mai multe detalii despre problema va rog sa imi cereti

Va multumesc !