Buna seara, caut un avocat din Constanta, specializat in dreptul familiei, pentru a intra in audienta privitor la un divort cu minor.
Va multumesc!
va multumesc tuturor pentru raspunsuri.Dupa un somn bun, sper sa am si mintea mai limpede.Prostia se plateste...asa este in cazul meu...
fetita ramanea cu mama ei cand eu nu eram acasa, iar cand pleca la buc, si eu la serviciu, ramanea cu bunicii paterni.
Ce ar trebui eu sa fac acum pentru a intenta actiunea de divort, sa ma duc la politie sa reclam parasirea domiciliului?, sa anunt autoritatea tutelara?, sa sun la 112 sa intervina politia, in caz ca va veni sa ia copilul din casa?sa intentez actiune de divort?....habar nu am ..
Buna ziua. Sotia mea acum 2 ani a avut o complicatie medicala la san, si a mers sa se trateze. Dupa catva timp a inceput sa faca vizite aproximativ lunare la Bucuresti pentru controale.Eu niciodata nu am verificat(din cauza serviciului)daca a mers sau nu. lua cate 15oo-2000 de lei si pleca.
Duminica seara imi da sms in care ma anunta ca nu se mai intoarce acasa, decat sa ia fetita de 7 ani, si sa plece cu ea.
INTREBAREA 1 ESTE: avand in vedere ca are 10 clase(dar am luat-o de frumoasa)e casnica,locuim in curtea parintilor mei, a abuzat fizic copilul, s-a opus in repetate randuri de a duce copilul la scoala din motive puerile, nu are bani de pachet,(in conditiile in care lunar eu castig 2500 de lei), ploua afara,etc.
INTREBAREA 2 ESTE: daca poate dovedi ca impreuna cu actualul barbat cu care a plecat poate sa intretina copilul, il poate lua cu ea?
INTREBAREA 3 ESTE: Ce sanse am ca sa pot avea copilul in custodie? Ce sa fac acum cat mai repede, sa nu vina si sa ia copilul, avand in vedere ca de pe 14. o4. 2013 nu a mai venit acasa, doar ma ameninta prin sms.
VA MULTUMESC DIN INNIMA!
Salutare! eu posed de 2 luni opel astra cu nr de BG;si am tot tacamul la masina, asigurare, itp, procura, contract de vanzare-cumparare BG+RO intre mine si bulgar. Referitor la procura, mentionez ca am fost informat ca doar persoanele care apar scrise pe procura pot utiliza masina fapt in urma caruia am adaugat in fata notarului bulgar pe sotie si pe frate(apar si ei pe procura).
Intrebarea este: 1).daca eu doresc sa vand masina candva am nevoie si de acordul scris al celor scrisi pe procura(sotie si frate), sau pot sa fac singur in baza contractului de vanzare-cumparare?
2)faza cu persoanele din procura folosesc masina o stiu de la un nene care se ocupa cu masini din bg. E adevarat, stiti ceva de genul asta??
Va multumesc!!!