avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Activitate IONCRETU

Activitate IONCRETU

am avut o defectiune hard, s-a dus sistemul de operare, am pierdut datele revisal. Am o salvare backup din 2012, o pot folosi si apoi completa cu ultimele modificari in mod manual?
Discuție Lamurire
Am intocmit declaratia 112 ,pentru un angajator care are un salariat angajat conform OUG 13/2010 si pentru care este scutit de toate obligatile datorate pentru suma de 670 salar minim oferit angajatului. In declaratie nu exista corelatia ca la sume datorate pentru fondul de garantare al salariilor de 0.25%, acestea sa fie trecute automat ca deducere conform OG 13/2010. In acest sens am operat manual deducerea la obligatia 423 adica am trecut la deduceri suma de 2 lei care trebuie scutita din suma total datorata de 5 lei. La validarea declaratiei nu am avut nici un mesaj de eroare fiind creat fisierul XML fara probleme. La verificarea pe site-ul ANAF, apare eroare de validare cu referire la faptul ca Suma deductibila este diferita de 0 pentru cod obligatie 423. In acest caz va rugam sa ne ajutati si sa ne precizati daca trebuie refacuta declaratia, sau trebuie alta rectificativa , sau o lasam asa cum a fost validata de softul intial. Va multumesc frumos,