avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pierdere date revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pierdere date revisal

am avut o defectiune hard, s-a dus sistemul de operare, am pierdut datele revisal. Am o salvare backup din 2012, o pot folosi si apoi completa cu ultimele modificari in mod manual?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:35, 16 Aprilie 2013
ati putea încerca pt recuperare folosind = [ link extern ] .
Da, puteti folosi salvarea backup si apoi sa reintroduceti modificarile ulterioare ..

Restaurarea bazei de date permite restaurarea bazei care a fost salvata anterior. Operatia se poate efectua apeland butonul "Restaurare baza de date" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Instrumente".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer date revisal cristinasta cristinasta Buna ziua, am si eu o intrebare din pdv tehnic, cum as putea sa fac, si anume- am instalat Revisalul pe calculatorul de birou si tot de acolo am transmis ... (vezi toată discuția)
Preluare baza de date revisal suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog daca cineva stie...cum pot prelua baza de date de la o contabila pentru a putea lucra revisalul si cum se introduce la mine in Revisal??? (vezi toată discuția)
Revisal. transferul bazei de date de pe un calculator pe altul. martady martady Buna ziua va rog daca ma poate ajuta cineva : cum pot transfera baza de date din revisal de pe un calculator pe altul (nu mai folosesc calculatorul pe care ... (vezi toată discuția)