avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Activitate LADY_MUSAT

Activitate LADY_MUSAT

Răspuns la discuția Agresiune fizica
Multumesc pentru raspunsuri. Incepand cu varsta de 16 ani raspunde si civil si penal precum orice adult. :)))
Răspuns la discuția Agresiune fizica
Oare chiar nu exista dreptate in ROMANIA ???
Fica mea de 18 ani a fost batuta de catre nepoata care are 16 ani impliniti .Tot neamul sotului meu deci si nepoata stiu ca fata mea are Comitialitate adica epilepsie si ca orice criza ai poate provoca moartea , dar cu toate acestea nepoata a indraznit sa imi bata fata . Copilul meu nu a ripostat decat verbal la injuriile si calomniile aduse si chiar daca i-sa dat cu pumnii si palmele in cap,a fost trasa de par si scuipata nu a dat nici macar o palma pentru ca asa am educato sa nu fie agresiva. Saptamana viitoare ai scot si certificatul medico-legal pentru ca am duso acolo din cauza numeroaselor vanatai. As vrea sa stiu daca nepoata care a agresato ( a implinit 16 ani ) poate raspunde penal sau civil si cum i-as putea face dreptate ficei mele. Va multumesc din tot sufletul.
Răspuns la discuția contract de comodat
Patronul spune ca este necesar Certificatul de rol pentru inregistrarea la Registrul de Comert a unui punct de lucru. A spus ca Registrul de Comert din Alexandria solicita acest act.
Vreau sa fac contract de comodat cu o firma pentru o camera , dar patronul firmei a cerut certificatul de rol in original. Este legal si obligatoriu sa il dau ???
Cumnatul meu a facut asigurarea pe numele tatalui sau care este decedat de 8 ani,deoarece nu au facut succesiunea.Daca se intampla ceva, cine ia asigurarea ? Va trebui sa invie socrul ?