avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare locuinta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare locuinta

Cumnatul meu a facut asigurarea pe numele tatalui sau care este decedat de 8 ani,deoarece nu au facut succesiunea.Daca se intampla ceva, cine ia asigurarea ? Va trebui sa invie socrul ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 11:11, 7 Aprilie 2011
Putea face asigurarea pe numele sau, deoarece acest lucru este posibil. Pana se va intampla ceva, are tot timpul sa dezbata succesiunea si sa faca dovada ca este mostenitor.
Ma intreb insa cum a reusit sa incheie asigurarea pe numele tatalui decedat . Agentul nu i-a cerut actul de identitate al titularului?
Traim in Romania...,tara tuturor posibilitatilor....,daca sunt angajati numai...!!!!...,
Intr-adevar asiguratorul a gresit ca a facut polita fara sa ceara actul de identitate dar la intocmirea politei exista o rubrica in care este intrebat clientul " in caz de dauna despagubirea doriti sa o icasati personal sau sa revina mostenitorilor legali". Si atunci problema poate fi rezolvata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate rca dupa deces proprietar ddaaa ddaaa Buna ziua, Proprietarul masinii a decedat de curand, nu s-a facut inca succesiunea. Asigurarea RCA este inca valabila? Masina poate fi condusa de mostenitori ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime myuriel myuriel Buna seara. As dori foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare care ne macina familia . Socrul meu a avut un accident rutier in care a fost ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pt succesiune tabangina tabangina buna ziua,fostii socri inclusiv fostul sot sunt decedati si fostii cumnati vor sa imi faca imputernicire pt a incepe succesiunea terenului unde se afla ... (vezi toată discuția)