daca ma poate ajuta si pe mine cineva...
Pe 28 dec. 2010 am avut un accident de masina si in masina pe care am lovit-o se aflau 2 copii de aprox 2 ani care au fost luati cu ambulanta si dusi la spital. Dupa ce li s-a facut un consult s-a demonstrat k nu aveau decat doua maxim trei cucuie! Am mai vorbit si peste vreo 2 sapt cu tatal copiilor si mi-a spus ca nu au nimic.
In seara accidentului am fost la politie, am dat declaratie eu , accidentatul si un martor, iar persoana accidentata nu a depus plangere impotriva mea atunci, spunand k se mai gandeste in functie de cum se simt copii, d-asta v-am zis ca am vb peste 2 saptamani cu el.
Cel accidentat avea domiciliul in America si urma sa plece acolo, si cred k si a plecat!
Vroiam sa va intreb care e termenul de prescriptie a dosarului daca el nu depune plangere pentru vatamarea corporala a copiilor impotriva mea!
Normal a fi 60 zile, dar problema e ca 60 zile de la data in care i-a fost adus la cunostinta in mod oficial cine sunt eu , xulescu cu CNP, domiciliat in.. si restul ce se mai scrie, iar asta nu s-a intamplat deoarece am vorbit cu politisul care se ocupa de caz si nu a facut-o ,cu toate ca vorbise cu accidentatul la telefon ca sa vine la politie sa termine declaratiile de dat, dar acesta nu a venit!
V-as fi foarte recun