Nu vreau sa te sperii,dar nu cred ca ai mari sanse la felul cum se judeca in Romania.
Iti expun cazul meu poate cineva ma va auzi si ma va intelege. In data de 07.10.2010 am intentat divort , dupa 5 ani de casatorie in care violentele fizice si injuriile au existat in permanenta. Mi-am luat copilul in brate de 3 ani si am plecat de frica sa nu ma omoare cand afla ca am bagat divort. Asa imi promisese. la o saptamana am introdus ordonanta presedentiala ptr. evacurarea sotului turbulent si violent si reintegrarea mea in apartamentul proprietate comuna ( 3/4 este al meu restul al lui), reintoarcerea copilului in mediul in care a crescut si a trait. Culmea el mai are un apartament proprietate persoanala dobandit inainte de casatorie unde il tine pe fratele lui fara acte, deci nu statea in chirie ca mine, daca se ducea acolo. Dupa 3 infatisari la judecatorie cu martori, poze cu mine agresata fizic si apeluri la 112, Judecatoria Timisoara mi-a dat castig de cauza Am reusit sa-l evacuez cu executorul in data de 10.12.2010. A facut recurs la Tribunal . Intre timp este pe rol la Judecatorie si dosarul de divort. El a renuntat la copil mi-l lasa spre crestere si educare mie si declara si semneaza in fata judecatorului ca este de acord cu divortul si cu plata pensiei de intretinere ptr. copil. In data de 15.02.2011 avem prima infasitare la Tribunal . El i-a dosarul in amanare pe motiv ca si-a ajungat avocat. Desi era la al 3-lea avocat. In 15.03.2011 se finalizeaza dosarul la Tribunalul Timis si ii da catig de cauza 3 judecatoare ( ATENTIE !!!!!) PE MOTIV CA I SE NEAGA DREPTUL LA PROPRIETATE. Dar in niciun moment nu i s-a negat acest drept. Acest apartament constituie obiectul partajului, iar eu am cerut numai drept de folosinta pana la finalizarea procesului de divort si partaj. Ii da voie tribunalul sa stea cu mine si cu copilul in casa , in conditiile in care mai are un apartament si poate sa stea linistit acolo. Deci la divort semneaza ca nu mai putem convietui impreuna , iar la ordonanta 3 judecatoare spun BA NU PUTETI convietui impreuna. Unde este justitia romana? Unde este protectia mamei si copilului ? Cum sa stai in casa dupa ce ai divortat cu un barbat care te batea numai in cap si nu aveai posibilitatea sa-ti scoti certificat medico-legal ptr.ca in cap nu ai vanatai? Cum sa stai sub acelasi acoperis cu un barbat care a terminat medicina si stia unde sa loveasca? Ma tinea inchisa in casa , dupa ce ma batea , imi lua actele si cheile si imi spunea ca daca o sa chem politia , ce poate sa-i faca decat sa-i dea o amenda ptr. tulburarea linistii publice si apoi eu raman cu el in casa si nu ma gandesc la ce ma asteapta.? Astea erau cuvintele lui . Si asa era ptr. ca politia a spus ca nu se baga ptr. ca are si el drept acolo. Dupa toate probele depuse la dosar Tribunalul Timis i-a dat castig. Cum este posibil asa ceva? Ma vad nevoita sa plec din nou cu copilul in chirie, iar el sa stea singur intr-un apartament cu 3 camere, in conditiile in care mai are unul cu 2 camere si il tine pe fratele sau si pe prietena acestuia asa cum am mai spus fara niciun contract de inchiriere. Cand copilul era in vizita la el intr-o zi i-a spart timpanul copilului incurcand niste picaturi de tuse cu cele de urechi ( avea otita copilul ), curatandu-l dupa incident cu betisoare de adulti in ureche. Ce mai am de spus ......se fac nedreptati in Romania . Nu stiu ce mai este de facut acum.......