avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Activitate Andreeea_

Activitate Andreeea_

Răspuns la discuția FURT
Va multumesc foarte mult, maine ma voi duce sa depun plangerea.Mai am o intrebare: Infractiunea s-a petrecut intr-o localitate vecina, iar cei de la sectia de politie de care apartin mi-au zis sa merg sa depun plangerea acolo, in cazul in care nu se va lua nici o masura acolo, pot depune plangerea si altundeva?
Răspuns la discuția FURT
Pai printr-un prieten am aflat cum s-au dat de gol si am un coleg de clasa acre este dispus sa dea declaratie, pt ca el a vazut telefonul ultima oara.Vreau sa va intreb daca le povestesc totul, adica cum am incercat sa iau telefonul amenintandui ca merg la politie?
Discuție FURT
De curand mi s-a furat telefonul.Eram la chef la o pensiune cu colegii de la facultate, acestui grup i s-au alaturat inca 2 persoane, venind cu pretextul de a aduce niste cd-uri, dj-ului.Telefonul meu a fost vazut cu putin timp inainte de a parasi salaa de dans, dupa jumatate de ora cand m-am intors, acesta disparuse.In sala ramasesera doar 3 persoane: dj-ul si cei care au adus cd-le(acestia fiind prieteni cu dj.)Cand am coborat cei 2 Straini plecasera imediat dupa mine.Mi-am dat seama doarece erau la jumatate de ora distanta de mers pe jos fata de noi. Am stiut ca ei au luat telefonul asa ca am incercat sa dau de ei.sub amenintarea k ma duc la politie s-au dat de gol ca furasera telefonul, dar acuma nu mai rasppund la telefon.Am decis sa ma duc la politie sa le prezit cazul.Eu am contractul pe baza caruia am cumarat telefonul, am si acel cod cu care poate fi urmarit telefonul.Vreau sa stiu daca are rost sa ma duc la politie? Ce ar trebui sa le spun? Si daca credeti ca politia si-ar da interesul? Am aflat ca aceste persoane sunt dejea sub observatia politiei.