Motivul anularii este inselatoria pe baza lipsei discernamantului vanzatorului. Bineanteles vor fi atasate ca probe si acte medicale,de altfel dupa efectuarea trantzactiei persoana care a vandut a fost internata intr-un centru psihiatric iar inregistrarea este facuta imediat dupa efectuarea tranzactiei dar din alte motive , in acel moment nu aveam cunostinta de acest contract, si total fara sa vreau am "impuscat 2 iepuri dintr-o lovitura"..
De aceea as vrea sa stiu daca pot corobora aceasta inregistrare la celelalte probe.
Mutumesc anticipat pentru toate raspunsurile dumneavoastra si pentru timpul acordat!
Buna ziua,
intrebarea mea este:pot folosi ca proba intr-un proces pentru anulare contract vanzare cumparare o inregistrare telefonica?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Multumesc pentru raspuns si promptitudine!
Tatal nu mai traieste in pacate,si da, ma deranjaza inegalitatea mai ales can lucrurile se fac pe sub ascuns si mai ales tinand cont de faptul ca eu am participat economic in multe aspecte familiale iar tradarea increderii din partea fratelui si inselatoria m-a socat...
In fine, as vrea sa stiu daca inregistrarea telefonica pe care o am o pot aduce ca proba si eventual si martori, pentru ca acte medicale nu stiu daca imi vor elibera copii din spital tinand cont de faptul ca aceste lucruri sunt confidentiale iar mama sunt sigura ca nu -mi va da actele ei medicale pe care de altfel nici nu cred ca stie pe unde le-a pus ...
Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie:
Mama mea a mostenit de la bunica 1 ha. de pamant,acum mama i-a facut contract de vanzare cumparare fratelui pe o jumatate de hectar iar mie mi-a spus dupa ce au facut aceasta tranzactie. Amandoi fratii locuim in afara tarii. Mama este pensionata le caz de boala de Laboratorul de Sanatate Mintala din localitate de acum 15 ani iar de vreo 2 luni a tot acuzat probleme de dementa fiind necesara internarea intr-un spital de psihiatrie. In momentul in care s-a facut actul de vanzare -cumparare pentru teren mama era cu probleme de discernamant si psihice de altfel imediat dupa tranzactie la o saptamana a fost necesara internarea dansei. As vrea sa stiu daca in eventualitatea unei succesiuni eu pot combate si anula actul de vanzare cumparare pe motiv ca mama nu era intr-un moment psihic normal si daca pot sa folosesc ca dovada o inregistrare telefonica cu dansa in care spune ca de catva timp are probleme cu capul ,ca nu stie ce face si nu mai e capabila sa ia decizii bune.
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Domnule avocat Gabriel Z.,incercati sa va corectati putin greselile ortografice,nu de alta, dar e rusinos pentru un avocat sa se prezinte cu o astfel de gramatica...!!!
Buna ziua,
as dori si eu ceva lamuriri la urmatoarea situatie:
Parintii mei sunt divortati de acum 25 de ani, mama s _a pensionat pe caz de boala in urma unor comisii facute de Laboratorul de Sanatate Mintala din localitate acum 16 ani.Zilele trecute am auzit pe unchiul meu ca mama ar fi fost cu fratele meu(suntem 2frati) la tara si faceau cadastru pe un teren pe care mama l-a mostenit de la bunica,iar mie fratele si mama nu mi-au spus nimicin legatura cu acest cadastru. Intrebarea mea este:
-cadastrul se poate face pe numele fratelui si acest teren sa ramana al lui si daca da,eu pot anula la o eventuala masa succesorala titlul lui de peoprietate sau eventual actul de vanzare cumparare mentionand ca mama este pensionata de L.S.M. ca motiv?
Multumesc anticipat pentru timpul acordat si pentru raspuns!