victima are certificat medico-legal insa nu are 10 zile , si nu depune plangere penala , neavand pretentii decat plata cheltuielilor cu drumurile ,si analizele ...Asa mi s-a spus si de catre agentul constatator ca fapta este penala insa nu este sub urmarire penala ... Voi merge sa-l mai intreb in legatura cu dosarul ....
buna ziua ...vreau sa ma lamuriti si pe mine cu un lucru daca se poate ...
la inceputul lunii am fost implicat intrun accident rutier in care a fost implicat si un pieton.... Aceste a traversat strada neregulamentar in fata mea, coborand dintr-un vehicul cu tractiune animala neasigurandu-se , circuland in continuare pe carosabil .. Eu am incercat sa il evit , insa drumul fiind acoperit cu zapada mi-a alunecat spatele acrosandu-l si acesta a cazut in sant .. Am chemat politia , salvarea cum trebuia , am dat si probe biologice , nefiind baut , alcoolemie 0 ! Victima a stat in spital o zi pentru analize , verdictul fiind contuzie toracica , nefiind ceva grav dupa spusele doctorului avand numai cateva vanatai .A stat inca 3 zile acasa sub supravegherea parintilor dupa iesire !Fapta a fost trecuta la vatamare corporala din culpa art.184 alin 1 si 3, parintii neavand pretentii penale ! Permisul mi-a fost luat din ziua faptei , asteptand si azi verdictul ...
As vrea sa stiu si eu ce pedeapsa pot lua!multmesc anticipat !