avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Activitate Mariws89

Activitate Mariws89

Răspuns la discuția Accident rutier
victima are certificat medico-legal insa nu are 10 zile , si nu depune plangere penala , neavand pretentii decat plata cheltuielilor cu drumurile ,si analizele ...Asa mi s-a spus si de catre agentul constatator ca fapta este penala insa nu este sub urmarire penala ... Voi merge sa-l mai intreb in legatura cu dosarul ....

Va multumesc frumos pentru raspunsuri :)
Discuție Accident rutier

buna ziua ...vreau sa ma lamuriti si pe mine cu un lucru daca se poate ...

la inceputul lunii am fost implicat intrun accident rutier in care a fost implicat si un pieton.... Aceste a traversat strada neregulamentar in fata mea, coborand dintr-un vehicul cu tractiune animala neasigurandu-se , circuland in continuare pe carosabil .. Eu am incercat sa il evit , insa drumul fiind acoperit cu zapada mi-a alunecat spatele acrosandu-l si acesta a cazut in sant .. Am chemat politia , salvarea cum trebuia , am dat si probe biologice , nefiind baut , alcoolemie 0 ! Victima a stat in spital o zi pentru analize , verdictul fiind contuzie toracica , nefiind ceva grav dupa spusele doctorului avand numai cateva vanatai .A stat inca 3 zile acasa sub supravegherea parintilor dupa iesire !Fapta a fost trecuta la vatamare corporala din culpa art.184 alin 1 si 3, parintii neavand pretentii penale ! Permisul mi-a fost luat din ziua faptei , asteptand si azi verdictul ...
As vrea sa stiu si eu ce pedeapsa pot lua!multmesc anticipat !