multumesc pentru raspunsul promt.
idee e ca nu sunt chiar cu toate actele in regula la punctul de lucru, si daca sun atunci clar am confirmat ca am primit mailul si va trebui sa ma prezint. oricum termenul care l-am primit pentru prezentarea documentelor este foarte scurt. am primit joi sa ma duc vineri. apoi vineri am primit din nou pentru maine. in conditiile in care cica reclamatia a fost depusa in jur de 20 februarie... mi se pare ca respectivul reclamant cunoaste pe cineva pe acolo si face putin abuz de puterea detinuta... reclamatia oricum este cam nefondata si nu are documente sa demonstreze. dupa cele scrise pe situl anpc ar cam trebui sa se claseze cazul...
se spune tot pe site ca trebuie sa se incerce mai intai o rezolvare amiabila a problemei intre reclamant si mine, discutie care nu a avut loc. a depus direct reclamatie...
buna ziua.
am si eu o intrebare. am primit un mail cu o invitatie la opc cum ca am o reclamatie. in mail este un document cu invitatia la sediul anpc insa mi se pare cel putin ciudat faptul ca au trimis pe mail si nu printr-o scrisoare cu confirmare de primire. iarasi este ciudat faptul ca mi-a trimis de pe o zi pe alta. ma gandesc sa nu fie fictiva invitatia dupa spusele mai multor persoane. intradevar adresa de pe care am primit mailul este ....@opc.ro dar documentul nu este semnat sau stampilat. este trecut doar numele unui comisar de acolo.
as vrea sa-mi spuna cineva care stie daca asa opereaza opc-ul trimite invitatii pe mail.
va multumesc anticipat.