avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Activitate florin_cosmin

Activitate florin_cosmin

Răspuns la discuția Titlu proprietate
Multumesc foarte mult, mi-ati fost de ajutor.
Buna ziua,
ma intereseaza sa aflu ce proprietati, terenuri a avut o ruda in 1994 la data decesului, in vederea deschiderii succesiunii.
Mentionez ca nu am titlul de proprietate ( se afla la un alt descendent al rudei respective care a vandut o parte din terenuri) si nu stiu care sunt terenurile sau unde sunt amplasate.
De asemenea nu stiu cum pot dovedi ca tata este fiul mamei sale daca aceasta si-a schimbat numele dupa nasterea lui si in certificatul de deces apare cu alt nume.
Va rog sa ma lamuriti si care ar fi cea mai ieftina cale pentru discutarea succesiunii, notar sau instanta.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Mostenire
Va multumesc foarte mult.
Răspuns la discuția Mostenire
Multumesc pentru raspuns. Am fost totusi in eroare. Titlul este pe numele strabunicii, iar mostenitorii ei sunt bunicul si sora lui. Mai traiesc tatal meu si cei doi copii ai surorii bunicului. Presupun ca este nevoie si de prezenta lor. Va rog sa imi indicati care ar fi urmatorul pas pentru mine/tatal meu pentru a intra in posesia terenului cu acte in regula. Toti cei implicati, mostenitori si cel care a lucrat pamantul sunt de acord cu aceasta, deci ma intereseaza calea amiabila.Daca imi puteti recomanda cu cine sa iau legatura va rog, am urmatoarea casuta postala : vladescufloreen@yahoo.com
Multumesc!
Discuție Mostenire
Buna ziua,
in urma cu mai mult de 30 de ani bunicul meu a murit ramanand de la el doar un titlu de proprietate. Mostenitori ar fi fost doar tatal meu si sora bunicului, care mai are doi urmasi. Intre timp sora bunicului a murit. Nu s-a facut niciun act de succesiune.
Intrebarea mea este daca poate tatal meu acum sa intre in posesia unei parti din mostenire ( un teren) in urma unei intelegeri amiabile cu acesti urmasi ai matusii respective si in baza acelui titlu de proprietate al bunicului?
Va rog sa ma lamuriti care ar fi cea mai potrivita cale de urmat, am inteles din lectura altor posturi ca se poate face la notar sau la judecatorie?
Va multumesc!